sunnuntai 3. helmikuuta 2013

Kuinka kuoria mango

Jos joskus saa käteensä juuri sopivan pehmeän mangon, niin miten se sitten kantsii leikata? Hedelmät piristää kevät(tai talvihan tämä vielä on!)väsynyttä.

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Äh, näpyttelin pidemmän kommentin mut tää Ipad temppuilee joten tässä tiivistetysti.
Halkaise mango pitkittäin kahtia, tee hedelmälihaan pitkittäin ja poikittain viiltoja kuoreen asti ei läpi kuitenkaan. Sen jälkeen paina kuoresta jolloin hedelmälihakuutiot pullahtavat esiin kuin siilin piikit ja siitä ne on sitten näppärä irroitella syöntiä varten.

HeissuV

Peurankello kirjoitti...

Hih, olipas kiva kysymys ja edellä saimmekin vastauksen. Just eilen ostin syömäkypsän mangon ja kotona taas pohdin, kuinka sen paloittelisin :)

Peurankello kirjoitti...

Edellisestä postauksesta:oletko elokuvan jo nähnyt? Sekin oli mieleenpainuva.

HannaKarmiini kirjoitti...

Hei kiitos HeissuV: nyt me Peurankellon kanssa siis osataan avata mango. Tekispä mieli heti koittaa. Peurankello en ole nähnyt leffaa, mutta vuokraan sen heti kun kirja on loppu. Pari sivua vielä lukematta ja säästelen niitä.
Mietin lukiessani, että kukahan mahtaa leffassa näytellä mitäkin roolia.