sunnuntai 23. toukokuuta 2010

La la lauantai

Aamupäivällä testasin Laukontorin Kahveli-kahvilan uuden ystävän Pippuri-vauvan ja HR:n kanssa. Nyt toriltakin saa hyvää mokkaa! Ostin torilta uudet parvekekukat Plantagenista haettujen surkeiden pelargonioiden tilalle. Enään en kyllä osta Plantagenista mitään. Kaikki sieltä ostamani kuolee tai ainakin kovasti yrittää.

Voitteko kuvitella: juoksin eilen likkojen lenkin maratonia harrastavan anopin ja hänen maraton-ystävänsä kanssa. Ajattelin, että vaan hölköttelemme siellä tungoksessa, mutta seurueeni kirmasikin heti joukon kärkeen ja hyvää vauhtia juoksimme 10km ja vielä päälle 3km lisälenkin. Kauhukuvassani lyllersin helteessä Pyynikin mäkiä keuhkot siitepölystä korahdellen, mutta ihan hyvin jaksoin, eikä anopin tarvinnut kantaa minua maaliin! En ole ehkä ihan tuon tyyppisten tapahtumien ystävä, mutta kun anopilla oli ylimääräinen vapaalippu tapahtumaan ja sää oli kaunis, niin ajattelin, että miksipäs ei. Melkeen kaikkea voi kokeilla!

3 kommenttia:

hr kirjoitti...

Hyvähyvä, vähänkö oot kovakuntoinen! Kiitos myös torikaffeseurasta, koska vaan uudestaan.

Terppa kirjoitti...

Plantagen tunnetaan meillä nykyään nimellä huijaus-Plantagen. Jaan tuntemuksesi. :)

HannaKarmiini kirjoitti...

HR olin itsekin yllättynyt. Suomalaisella sisulla mentiin. Harkitsen nyt puolimaratonia. Lomalla kahvitellaan joka päivä.
Terhi eilen tuli justiin uutisissa vertailu puutarhamyymälöitten hinnoista ja laadusta, mutta en ihan ehtinyt nähdä, tuomittiinko Plantagen sielläkin. Toivottavasti! Ärsyttävää ostaa kukat, raahata ne kotiin, istuttaa ja sitten sama uusiksi! Soitan kohta Karpolle!