perjantai 21. toukokuuta 2010

Ihanin piha

Tätä hurmaavaa taloa ja pihaa katselen joka päivä bussin ikkunasta. Olisi niin ihanaa istua tällaisina lämpiminä iltoina tuossa puutarhassa ystävien kanssa, grillailla ja kilistellä. En silti koe mitään omakotitalo-tai puutarhakuumetta. Tuo pikku parveke ja pari kukkalaatikkoa siinä riittää aivan mainiosti. Näkymä voisi tosin olla vähän kauniimpi parvekkeeltamme. Edes yksi puu voisi olla näköpiirissä, edes latva :) En usko että koskaan tulemme muuttamaan omakotitaloon. Kerrostalossa on mukavan helppoa asua.

1 kommentti:

Anna kirjoitti...

miulla on jotenkin ristiriitaisia ajatuksia siitä missä ja miten haluaisin tulevaisuudessa asua.. olen ainakin jossain mielessä vielä maalainen ja kaupunki ei sovi minulle kovin hyvin, siltä tuntuu välillä. toisaalta kiva kerrostalokämppä olisi mitä täydellisin, helppo ja mahdollisesti jopa lähellä joitain palveluja.

mut ens kesänä miulla on oma kasvimaa (tai mummon kanssa yhteinen 6m x 18m, täytyy myöntää etten noin isoa ajatellut), hippeilen mökillä ilman juoksevaa vettä ja silleen! ehkä tän jälkeen tiedän missä haluan asua :'D