sunnuntai 14. helmikuuta 2010

Patakakkonen täällä moro

Kokkausvinkki:
Pese ja kuori kasviksia esim porkkanaa, bataattia, lanttua, fenkolia ihan mitä keksit.
Pirskottele päälle oliiviöljyä, pippuria, suolaa, yrttejä (esim. basilikaa, timjamia, rosmariinia...)
Lätkäise päälle kalafileet. Tässä oli lohi-ja nieriäfileet. (Nieriä oli paljon mauttomampaa ja kalliimpaa kuin lohi. En siis suosittele sitä. Lisäksi se on kaukaa tuotua. En tiedä kuinka kaukaa, mutta isä sanoi niin.)
Laita kalojen päälle suolaa, sitruunaa, sipulia, pippuria, tilliä
Sitten uuniin! Noin 45 minuuttia ja 200 astetta.
Tarjoile kermaviili-tai jugurttikastikkeen kanssa.

5 kommenttia:

hr kirjoitti...

Hih! Me tehdään tuommoista tosi paljon -ja on niin helppoa!

Anu kirjoitti...

Nam, näyttää tosi hyvälle!

Aura kirjoitti...

Oi mitä herkkua! Täytyypä kokeilla, kiitos patakakkonen :)

tiina kirjoitti...

jes! kiitti patakakkonen, tää on eka resepti jota lueskellessa tuli olo, että heijjee, tätä huomenna!

HannaKarmiini kirjoitti...

Tää toimii vallan mahtavasti myös kanan koipien kanssa: Laita öljytyn uunipahdan pohjalle kanan koipia, mausteita päälle, sitten kasvislohkot, taas mausteita ja uuniin tosi pitkäksi aikaa, noin 3 tuntia ja 175 astetta. Syödään sitten kun on niin hyvin hautunutta että kanan liha irtoaa luista ja kasvikset on ihan pehmosia. On muuten tosi hyvää!