keskiviikko 25. syyskuuta 2013

Palaamme hetken kuluttua...

Kuukauden olen köllinyt riippukeinussa ilman läppäriä. Ei vaan. Uusi arki on vaatinut totuttelemista ja blogi on jäänyt taka-alalle. Se ei ole tuntunut mielekkäältä tai tärkeältä nyt. Enkä ole sisustanut, ommellut, maalannut, leiponut, matkustanut tai tehnyt muutakaan bloggaus-kiinnostavaa. En myöskään ole lukenut blogeja. On alkanut ahdistaa monien blogien materia-keskeisyys. Itse en halua mainostaa yhtään mitään, enkä halua, että kukaan hankkii lisää rompetta maailmaan minun kehotuksestani. Olen pyrkinyt käyttämään vähemmän nettiä ja olemaan enemmän hetkessä. Uskon, että menettämme jotain oleellista, jos viestimme kaiken aikaa koneiden välityksellä. Katsotaan, kauanko tämä mediapaastoni jatkuu. Mukavaa syksyä siihen asti.

8 kommenttia:

hr kirjoitti...

Amen.

vilppumaan erika kirjoitti...

<3 Hyvin sanottu siellä! Kaikenmoinen markkina blogeissa alkaa mennä yli äyräiden. Jotenkin se semmonen blogitunnelma, joka joskus minunkin alotellessa oli, on suurelta osin vaihtunut yhteistyösitäjamainostätä-meininkiin ja se uuvuttaa lukijan.

Mutta että mullakin kesti kuules jonkin aikaa, ennenkö hoksasin yhteyden sun ja tämän blogisi välillä :) Ai miten niin pitkät piuhat!

Satu kirjoitti...

Ymmärrän! En tahdo jaksaa enää lukea blogeja, joissa kaikki mainokset on maksettuja.

Sanna kirjoitti...

Tuo on niin totta! Itsellekin on tullut blogipaasto, koska tuntuu, että aina joku bloggaaja mainostaa blogin kautta saamaansa tavaraa, jonka kautta arki muka näyttää paremmalta. Sekin ärsyttää, miten lähes jokaisessa blogikodissa on samat trenditavarat. Luen enää nykyään aika harvoja blogeja ja tämä on ollut yksi harvoista, koska ei ollut tungettu täyteen kulutushyödykkeitä. Hauskaa syksyä!

HannaKarmiini kirjoitti...

HR oliko liian paatosta ;)
Juu ennen oli kaikki paremmin-valitusvirsi soikoot. Ennen blogeissa oli sellainen mukava kotoinen tunnelma, jota kaipaan. Olen myös sitä mieltä, että ennen blogit olivat eri näköisiä keskenään, ei ollut tuota "blogi-tavaroiden esittelyä". Anteeks ny vaan.

Kiki kirjoitti...

Ihan olen samoilla linjoilla kanssasi!

Hyvää syksyn jatkoa!

HannaKarmiini kirjoitti...

Kiitos samoin Kiki :)

Anonyymi kirjoitti...

Mahtavaa! Ihana teksti, kiitos sinulle. <3 Samojen juttujen kanssa olen itsekin ahdistunut ja miettinyt miten suorittavaa elämää moni näyttää viettävän. Tavaran kautta.

T. kuvataideopeksi opiskeleva