lauantai 20. lokakuuta 2012

Helsingissä

Pakoilimme remppaa Helsingissä. Mies oli siellä työmatkalla ja me siipeilimme hänen hotellihuoneessaan. Mies oli varmaan ajatellut viettää illat katselemalla jalkapalloa ja juomalla pari olutta, mutta suunnitelmat taisivat mennä uusiksi meidän saavuttua.

Minusta oli ihanaa päästä vähän isompaan kaupunkiin tuulettumaan ja nähdä ystäviä, sekä tietenkin vähän kierrellä kauppoja, kahviloita ja näyttelyitä. Ylempi kuva on räpsäisty Tennarin aulasta. Kävimme katsomassa Nanna Sutta siellä. En ihan lämmennyt näyttelylle, mutta kannatti käydä tietenkin.

Alempi kuva on jonkun sushi-baarin ikkunasta. Olen oppilaiden kanssa maalaillut lasille saippua-guache-sotkulla, mutta mietin, että voisi kotonakin tempaista jotain valkoista talveksi ikkuinoihin.

4 kommenttia:

Peurankello kirjoitti...

Nyt täällä kiinnostus heräsi: saippua -guache -sotku, mitä se pitää sisällään?

Anonyymi kirjoitti...

Tuommoset ikkunamaalaukset olivat tosi suosittuja Budapestissä. Erityisesti niitä näkyi kahviloiden ja kuppiloiden ikkunoissa tai lasiovissa. Tässä yks esimerkki kivasta teehuoneesta:

http://dl.dropbox.com/u/158972/IMG_8294%20%28kopio%29.JPG

Anna

Juju kirjoitti...

Kiva postaus! Taidan suunnata Tennariin ja jos ohjeen laitat niin testaankyllä ikkunamaalauksetkin!

HannaKarmiini kirjoitti...

Kiitos Anna linkkivinkistä! Menenpä katsomaan heti. Resepti on niinkin helppo kuin että mitä tahansa vesiliukoista pulloväriä ja siihen mukaan puolet saippuaa, tiskisaippuaa, mäntysaippuaa, ihan mitä vaan.