keskiviikko 8. helmikuuta 2012

Pakkaspäivän herkkuja



Runebergintorttuja päiväkahvilla ja borsch-keittoa illalliseksi. Blinejä pitäisi tehdä vielä joku päivä niin olisi kaikki talviherkut maisteltu. Kun äidit herkuttelivat, järsivät vauvelit sillä aikaa kirahvia ja morttelia.

2 kommenttia:

Saija kirjoitti...

Heh, hauska vauvakuva :) Mä oon syönyt blinejä jo useampaan otteeseen, mutta torttukiintiö on liian matala:vain yksi Runebergin torttu! Saakohan niitä vielä? Parempi kai ois tehdä itse. Borschia myös!

HannaKarmiini kirjoitti...

No meidän lähikaupassa oli vielä torttuja. Minäkään en ole koskaan tehnyt itse. Sukulainen tekee tortun kakkuvuokaan,johon päälle sama kuorrutus kuin pienissä.
Pitääpä hankkia ja jauhot ja paistaa vaikka ens viikonloppuja blinejä. Slurps!