torstai 10. maaliskuuta 2011

Löydettyä
Joku oli heittänyt Nizzan kadulle tämän hurmaavan pikku kukkajakkaran (?). Siellä se lojui kaiken muun ryönän seassa. Pelastin sen sieltä, suihkuttelin sen puhtaaksi hotellihuoneen ammeessa ja pakkasin putkikassiini, jonne se juuri ja juuri mahtui makaamaan.

Tuohon päälle sopii kanneksi yksi kaakelilaatta, sellainen peruskokoinen neliö. Minulla olisi yksi ylimääräinen harmaa ja valkoinen, mutta voisin ehkä hankkia jonkun eksoottisemman? Mietin myös jakkaran maalaamista?

8 kommenttia:

Unknown kirjoitti...

Hei, olen ihan uusi lukijasi:) Luin kerralla melkein koko "blogihistoriasi". Kun katsoin töitäsi, tuli pakosta Kandinsky mieleen...ja hauskaa oli kun jossain postauksessasi olikin hänen korttinsa:) Upeita töitä, ja olipa hienoa saada nähdä nuoruuden teoksiasi. Itsekin opetan kuvataidetta yläkoulun puolella, mutta pääasiassa olen luokanopettaja. Nyt pikkunaisen kanssa kotona;)Kevätvärejä sinne! Jään lukemaan...

Peurankello kirjoitti...

No voihan hyväkäs tuli tuohon edelliseen poikani profiili. On siis ollut koneellani;)

Heidi kirjoitti...

Upea löytö!!! Sait vielä roudattua mukanakin ;)
Mä pitäisin ensin tuollaisena, en maalaisi ainakaan heti...joku värikäs, koukeroinen, kuviolaatta sopisi? :) välimeren tyyliin...

Mikaela kirjoitti...

Hieno löytö! Miten upeaa että sait sen mahtumaan kassiisi. Jakkaran ilmettä on helppo muuttaa vaihtamalla kaakelia, mikä lienee helppo juttu.

Tiinakaisa kirjoitti...

Älä maalaa, hyvä tuollaisenan! Kaunis.

HannaKarmiini kirjoitti...

Peurankello olinkin ihmeissäni, että onko blogillani mieslukija :) Tervetuloa toistenkin lukemaan kolleega! Juu en taida maalata. Kuviollisen laatan sen sijaan voisi hankkia. Mistähän yhden sellaisen saisi, osaatteko neuvoa?

Peurankello kirjoitti...

Täällä Jkl:ssä on LaattaLeevillä varastomyymälä, jossa on ylijäämälaattoja. Varmaankin samanmoinen voisi löytyä sieltäpäin. Olen koulun mosaiikkiprojekteihin löytänyt halvalla /ilmaiseksi juuri noista varastomyymälöistä materiaalia. Yksi ystävyyskaupungin ja Jkl:n kulttuuripuolen mosaiikkiprojektikin toteutettiin mosaiikkijutuilla.Oppilaiden töistä tuli erihauskoja, osa vanerille tehtyä työtä oli mosaiikkia, osa maalattua.Koulun aulassa ne koreilee nyt:)Ah, innostuimpa aiheesta...;)

HannaKarmiini kirjoitti...

Wau! Olispa kiva nähdä kuvia niistä oppilastöistä! Pitääpä kysellä remonttikaupoista mallikappalelaattaa kotiin :)