perjantai 12. marraskuuta 2010

Koska tämä surkea marraskuu oikein loppuu?

Ympärillä on tapahtunut niin ikäviä juttuja, että on vaikeaa olla iloinen tai edes neutraali. Melankolian puolelle meinaa väkisinkin lipsahtaa. Onneksi on viikonloppu ja saa levähtää. Ja onneksi on ihania ystäviä, joiden kanssa jakaa näitä, jotka jaksavat soitella tälle mörrikälle.

5 kommenttia:

Niina K kirjoitti...

Voi ei, paska fiilis on raskasta kantaa. Onneksi marraskuu on jo puolessa. Mutta, yhtä varmasti kuin tulee vanhuus pyörähtää myös pallo jälleen sinne valoisamman fiiliksen puolelle!

hr kirjoitti...

Oi hyvä ystävä... Olin vähällä pyytää sua iltapäiväkahveelle, mutta sitten aika luiskahti säätämisessä. Mutta saa meille tulla vaikka tänään illallakin käymään! Tai vaikka joku toinen päivä.

Saija kirjoitti...

Oi ei! Voimia ja energiaa tuhatpäin sinne!

HannaKarmiini kirjoitti...

Kiitos empatiasta ystävät! Ei näin pimeää syksyä ole ollut ja toivottavasti ei tulekaan. Mutta valoisamman puolelle ollaan hitaasti ja varmasti menossa, niinkuin Niina K sanoo!

Heli Innala kirjoitti...

Voimia ja valoa kaamokseen! Itsellä ei näin raskasta syksyä ole ollut varmaankaan koskaan, kaikille läheisille tuntuu kasaantuvan surkeita asioita, joten ymmärrän tunteen. Pinnistellään eteenpäin, kohta päiväkin alkaa taas pidentyä!