keskiviikko 12. toukokuuta 2010

Nimpparionnittelut Lotalle!

Tällainen nimpparitervehdys meni postissa kummitytölleni Lotalle! Kerrankin huomasin moisen suuren merkkipäivän! Sunnuntaina soitin viisivuotiaalle Lotta-tyttölle ja kysyin, mitkä ovat hänen kolme lempiväriään. Lotta luetteli heti: lila, sininen ja vihreä. Eikö ihan varmasti pinkki, meinasin kysyä? Kortti on Kandinskyn.

2 kommenttia:

maijanmaja kirjoitti...

Upea huivi! Pinkki-kausi on näköjään mennyt vähän "normaalia" aiemmin ohi, tai siten sitä ei ole ollutkaan. Meillä se hiipi tytöillä pikku hiljaa ja löi täysin päälle siinä kolmen vuoden kieppeillä. Pari vuotta meni kummallakin niin vaaleanpunaisissa tunnelmissa että. Yötkin halusivat nukkua vaaleanpunaiset Disney-prinsessamekot päällä! Ne kuluivat käytännössä puhki! Sitten - yhtäkkiä 6-vuotiaana se oli ohi! Tulivat mukaan muutkin värit (olin riemuissani!) ja nyt alkaa musta olla must 9-vuotiaalla..

HannaKarmiini kirjoitti...

Maijanmaja hauska tuo kirjoittamasi: "Pari vuotta meni kummallakin niin vaaleanpunaisissa tunnelmissa että. Yötkin halusivat nukkua vaaleanpunaiset Disney-prinsessamekot päällä! Ne kuluivat käytännössä puhki". Tuo on kyllä jännä ilmiö tuo pikkutyttöjen himo vaaleanpunaiseen!