maanantai 8. helmikuuta 2010

Tuolin uusi look


Vanha ankean vaaleansininen, mutta muuten ihan hyvä työtuolimme sai tänään uudet vaatteet. Olen jo pitkään miettinyt tuolista luopumista tai sen kustomointia. Nyt vasta tajusin, että sen verhoillut osat ovat varmaankin irrotettavissa ja siten itse verhoiltavissa. Kaivoin kaapista Ikea-kankaan jämän ja aloin paukuttaa niittipyssyä. Läheltä katsottuna tulos on hieman kotikutoinen, mutta vähän kauempaa oikein hyvä!

7 kommenttia:

Minna kirjoitti...

Tuli muuten hieno tuoli. Oliko tuo kuvahaaste sinulta lähtöisin ?

HannaKarmiini kirjoitti...

Kiitos! Vähän mietin, että onko tuo kangas vähän liian villi tuohon tuoliin. Toisaalta tuoli on nyt mukava piriste (jos niin voi mustavalkoisesta sanoa) harmaavalkoiseen työhuoneeseemme.

Sain kuvahaasteen Muistikuvia-blogia pitävältä Heliltä, joka oli saanut sen jostain. Kiertoon vaan!

sanna matilda kirjoitti...

Melkoinen muodonmuutos! Hyvä hyvä!

Maria kirjoitti...

Tylsästä tavistuolista tuli tosi hieno! Fiiniä!

Anonyymi kirjoitti...

Tosi tyylikäs ja suhteellisen pienellä vaivalla, vois toki joskus itsekin kokeilla!

Kata kirjoitti...

Tulipa hieno! Meiltäkin löytyy miehen roskalavalta dyykkaama konttorituoli joka olisi mun puolesta saanut jäädäkin lavalle... Oon miettinyt verhoilua ja sun innoittamana varmaan kokeilen. Tarvisin muutaman neuvon: Kuinka vahvaa kangasta käytit verhoiluun? Riittääkö esim. verhokankaan vahvuus vai pitääkö olla erikseen verhoilukangasta? Entä irrotitko vanhan kankaan vai verhoilitko päälle? Tarvitaanko muuta kuin kangas ja niittipyssy?

HannaKarmiini kirjoitti...

Kata sori että vastaaminen kesti:
Tuo kangas on markiisikangasta. Joskus olen verhoillut jonkun jakkaran ohuemmalla puuvillakankaalla, mutta ei ole kestänyt kulutusta kovin pitkään. ...Riippuu tietenkin verhokankaasta sekä siitä, kuinka paljon tuolia käytetään.

Verhoilin tuolin vanhan verhoilun päälle, sillä ajattelin, että jos epäonnistuu, niin vanha on pohjalla.

Kangas, niittipyssy (ja pitkiä tukevia niittejä, ei mitään hentoja) sekä roudariteippiä tarvittiin hommaan!