sunnuntai 24. toukokuuta 2009

Pihakirppislöytöjä




Kavereitten pihassa oli eilen pihakirppis. Tein huimia löytöjä: pitkähame käsintehdyillä autoprinteillä, Focus Fabrikin mustavalkoinen kukkahame, mynthon-pastillin värinen, villainen minihame talveksi sekä tuo ihana Polkka Jamin toppis! Melkeinpä odottelen jo talvea.
Mukaan tarttui myös hauska postikorttikirja, josta nuo kaksi alimmaista kuvaa ovat. Yhdessä kortissa luki jo valmiiksi: Hello Gail and Nick. Nyt pitää etsiä vaan sen nimiset kaverit koska korttikin on jo valmiina :)
Viikonloppu on ollut mukava ja leppoisa.

8 kommenttia:

Heli kirjoitti...

Argh! Mä EN kestä! unohdettiin sit tulla sinne, vaikka kova oli uho edeltävänä iltana. Snif. Erityisesti tuo Polkka Jam olis ollut omaankin mieleen -onneksi olkoon uudelle omistajalle! Joudun ehkä varastaan sen seuraavissa pileissä... Huoh, mä vaan väännän never-ending-esseitä.

hr kirjoitti...

Ärsyttävää.

heta kirjoitti...

Upeita löytöjä, kerrassaan!

Tiinakaisa kirjoitti...

Joillakin oli tuuria joillakin ei. Minun saalis oli tällä kertaa pieni aluslautanen kukkapurkille :D ja sain ilmaiseksi senkin..

takki on kyllä hieno, mutta ei sitä syksyä ihan vielä kaivata..

HannaKarmiini kirjoitti...

Hertta, kiitos! Olen samaa mieltä!
Tiinakaisa, ehkä sulla tärppää ens kerralla.

Anonyymi kirjoitti...

Miten huikea takki! Lähden kesällä Englantiin, jos tapaan Gailin ja Nickin kysyn niiden kotiosoitteen :)

Pupu kirjoitti...

Kääk, kuka hullu raaskii luopua ultrasöötistä PolkkaJam-takista!!! Vaan sehän oli sun onni:D Tuo takki on aivan ylimakia, yks tuttavani osti viime talvena samanlaisen ja pulitti siitä aikamoisen summan.

HannaKarmiini kirjoitti...

Niinpä! Olin jo pitkään meinannut ostaa tuon takin. Sitten kun päätin mennä ostamaan niin niitäpä ei saanutkaan enää mustavalkoisina vaan punavalkoisina, joka sekin on kiva, mutta tämä on mielestäni kivempi. Aika paljon tästä vielä maksoin, mutta en niin paljoa kuin uusi maksaisi. Melkein jo odottelen talvea :)