maanantai 20. huhtikuuta 2009

Sunnuntaina pelataan pienen ystävän kanssa
Lauantaina olin Helsingissä näyttelykierroksella.
Marita Liulia Kiasmassa oli aika vaisu, pettymys. Kiasmassa oli myös Ola Kolehmainen sekä museon kokoelmista koottu "Oikeilla jäljillä". Ola ja kokoelmat toimi!
Ateneum ei päässyt (tälläkään kertaa) yllättämään. Esillä oli Kalevala-näyttely. Lopuksi nauroin maha kippurassa Riikon ja Janin vapaalle maailmalle Amoksella. Se oli juuri mainio lopetus tiukalle kierrokselle.

Olin yökylässä ystävän luona. Ystävän pikkupojan kanssa keksimme pelata muistipeliä näillä ihanilla, käsin tehdyillä, Meksikolaisilla laatoilla, joita oli sopivasti juuri kaksi kappaletta kutakin mallia.

4 kommenttia:

Aura kirjoitti...

Hauskaa kun olit täällä!!Helsinki ja meidän perhe jäivät kovasti kaipaamaan sinua (varsinkin tuo pieni pelikaveri), odotamme uusintaa ja suunnittelemme vastavierailua. Aurinkoa!

Tiinakaisa kirjoitti...

ompas kivat muistipelilaatat!

Bluesea kirjoitti...

Tosi mainio idea käyttää noita pikkukaakeleita muistipelinä!


Minä pidin Ateneumin näyttelyssä ainakin joistakin uusista Kalevala-tulkinnoista.

Sadie

HannaKarmiini kirjoitti...

Tätä ideaa voisi jotenin varioida, tehdä ite muistipelejä. Kiitos Aura viimeisestä. Tiina, eikö ookki. Suomessa ei oo näin vinkeitä laattoja. Sadie, totta, mielestäni Ateneumissa olisi voinut olla enemmänkin uudempaa Kalevalaa joukossa vähän elävöittämässä!