tiistai 12. tammikuuta 2010

Häähaaste

Sain (=lypsin) Sannamatildalta haasteen kertoa häistämme.
Häitämme juhlittiin kaksi vuotta sitten. Mies olisi halunnut suuret kesähäät ja minä aivan pienet talvihäät, joten kompromissinä juhlimme syksyllä ja vieraita oli viitisenkymmentä. Juhlapaikkana oli tunnelmallinen viinikellari Tampereen keskustassa. Se sopi hyvin syksyhäihin. Tarjolla oli lohiseljankaa, ruokaa jolla hurmasin mieheni aikoinaan. Aikoinaan kuulostaa siltä kuin siitä olisi iäisyys. Tosiasiassa emme olleet seurustelleet edes kahta vuotta kun astelimme alttarille. Alttari sijaitsi Tampereen vanhassa kirkossa keskustorilla. Se on pieni ja tunnelmallinen kirkko.

Suunnittelin hääpukuni itse ja se ommeltiin ompelimo Fragolassa. Pidin puvusta todella paljon ja jos joskus pääsen hienoihin juhliina, pukeudun siihen. Haluaisin maalata sen helmaan jonkin suuren kuvan. Hääkimppuna minulla oli tuhti orkidean oksa. Kampaus ja meikki tehtiin Fixorissa. Oli tyytyväinen etenkin kampaukseeni. Se oli suuri ja näyttävä ja vieläpä kestävä. Sormuksessani minulla on isän aikoinaan ostama venäläinen timantti, johon kultaseppä takoi valkokullasta rinkulan ympärille. Kultaseppä sai palkkiokseen työstään tauluni. (Hän valitsi maalauksen, jonka aiheena oli väljähtynyt parisuhde :) Häälahjaksi pyysimme lahjoituksia asuntotilillemme.

Häävieraamme esittivät paljon musiikkia ja pitivät puheita. Häävalssina meillä oli DJ-ystävämme tekemä remix Oasisiksen, Ryan Adamsin ja Mike Flowersin Wonderwall-tulkinnasta. Loppuillasta sama DJ soitti musiikkia ja tanssimme pikkutunneille asti. Hääyö vietettiin Ilveksessä.

Lähetän haasteen Anuskille ja HR:lle

8 kommenttia:

Anuski kirjoitti...

Ne oli kyllä hienosti järjestetyt, teidän näköiset ja älyttömän mukavat kemut!

sanna matilda kirjoitti...

Kerrassaan tyylikäs look ja muutenkin kuulostaa siltä, että mukavaa oli! :)

hr kirjoitti...

Oi, multa on jäänyt täysin huomaamatta tuo musta tylli - onpa hieno! Vähän aikaa saa odottaa mun hääpaljastusta meinaan se oli aikana, jolloin digikuvia ei vielä otettu. Eikun skannailemaan... Ootte kyllä kaunis pari.

Karmiini kirjoitti...

Kiitos ystävät. Innolla odotan vastauksianne haasteeseen!

Aliceee¡ kirjoitti...

Olipas sulla kaunis häämekko, ihanan yksinkertainen :o

Anonyymi kirjoitti...

Aivan ihana puku ja kaunis kampaus! Me menimme naimisiin samassa kirkossa! <3

Karmiini kirjoitti...

Kiitos silkkis!
Sinulla on kaunis kampaus tuossa profiilikuvassasi. Onko blogissasi muuten kuvia häistäsi?

Kiki kirjoitti...

Ihan mielettömän kaunista!