sunnuntai 10. tammikuuta 2010

Kuppi kuumaa


Tänään käytiin ensimmäistä kertaa tänä talvena luistelemassa Näsijärven jäällä. Se se on mahtavaa touhua, suosittelen! Yhdessä hujauksessa olimme kiertäneet 8km lenkin pari kertaa. Mukana meillä oli pienessä termospullossa kuumaa mehua, mutta aika hyvin tarkeni, sillä tänää täällä on pakkasta vain 10 astetta. Kotiin tultaessa alkoi vasta palella, mutta siihen auttaa lämmin juotava. Kuten kuvasta näkyy, meillä on paljon erilaisia kuppeja. Kaappi alkaa olemaan liian täynnä, mutta mistään ei raaskisi luopua. Tässä eturivissä ovat uusimmat.

8 kommenttia:

sanna matilda kirjoitti...

Aah, mikä kuppikokoelma!

Suki kirjoitti...

I like. Itse olen myös päättänyt ostaa juuri niitä kuppeja, mistä milloinkin tykkään enkä sitoudu vain yhden sarjan keräilyyn. Hyllytkin on kivempi katsella, kun on monemoista mukia näytillä!

Sarona kirjoitti...

Tulin katsastamaan ja onpa kiva blogi! Jäänkin seuraamaan:)! En valitetaavasti löytänyt blogiasi blogilistalta, onko se siellä? Kauniita kuppeja, minäkään en osaisi keräillä vain yhtä sarjaa, kun tykkään niin monenlaisista!

heli-keiju kirjoitti...

Hassua! Just puhuttiin Henkan kans, et mentäis (sit ku mun keuhkot kestää :) luisteleen Nässylle sitä rataa. Samoilla taajuuksilla näemmä liikutaan -Hammamet! ;)

Vuokrasitteko ne retkiluistimet vai vedittekö omilla?

Katja kirjoitti...

todella ihania kuppeja! ja vau luisteluretkelle! :)

sanna matilda kirjoitti...

No, missäs se hääpuku viipyy?!? Yhtään en ole kärsimätön... ;)

Aliceee¡ kirjoitti...

Oi, nättejä kuppeja sulla :) Meh likes too. Tarttis kans varmaan jostain hankkia hokkarit ja lähtee jäälle että kerkeis tänä talvena vielä ennenkun kaikki sulaa..

Karmiini kirjoitti...

Sannamatilda: Oi kiitos. Minkä värisiä mukeja teidän kaapeista löytyy, mustavalkoisia? Hääpukupostaus on jo painossa.

Suki: Sama homma, mielestäni on kivaa että kahvimukeja on erilaisia eikä vaan yhtä sarjaa. Kahvihimojakin on erilaisia, isoja ja pieniä.

Sarona: Kerrotko mikä on tuo blogilista, jonne en ole päässyt mukaan? Kiva kun kuitenkin löysit tänne. Tervetuloa toistenkin!

Heli Keiju: Meillä oli omat luistimet, jotka muuten juuri hain terotuksesta eli kohta mennään vielä lujempaa!

Katja ja Aliceee¡: Kiitos kiitos :) Jokaisella kupilla on tarinansa, vaikka ne aika uusia ovatkin.