keskiviikko 13. tammikuuta 2010

Kakun koriste

Päätin tehdä hääkakunkoristeen massasta. Sen piti olla ihan helppo juttu, mutta toisin kävi. Aina kun olin saanut hahmostani muovailtua suht siedettävän, lösähti se jotenkin kasaan. Mies tuli huvittuneena katsomaan tuskailuani. Kehotin häntä tekemään itse oman hahmonsa. Hän tarttui heti toimeen ja loihti oman hahmonsa. Siitä tuli hauskan näköinen tyyppi, joka ikävä kyllä sekään ei pysynyt pystyssä. Päätimme istuttaa tyypit selät vastakkain.

Ennen häiden alkua joku laittoi koristeen hääkakun huipulle ja kun kakku sitten otettiin ennen h-hetkeä esiin, oli koko ykköskerros romahtanut tämän massivisen koristeen painosta. Me olimme pyllähtäneet kylmähuoneen lattialle! Kakun kaksi alaosaa olivat saaneet iskuja tuossa romahduksessa. Sisko ja kaaso Tiinakaisa neuvokkaina naisina olivat onnistuneet paikaamaan vahingot pursotettavalla kermavaahdolla ja pöydissä koristeena oleilla orkidean kukilla.

3 kommenttia:

sanna matilda kirjoitti...

Vautsi mikä koriste, ihan toista kuin ne "tusina-parit", joita on lähes joka kakun päällä! Meillä oli suklaakuorrutettu(ja) kakku(ja), hopeakuulia ja punaisia marmeladisydämiä koristeena. Ite leivoin kaakut. Pihiyksissäni.

sanna matilda kirjoitti...

Niin ja neuovokkaita olivat likat!

Karmiini kirjoitti...

Kiitos Sannamatilda! Minäkin olisin halunnut leipoa kakut itse mutta meillä oli niin pikkuinen jääkaappi että kakut eivät olisi mahtuneet sinne. Ihan hyvä että ammattilainen teki ne. En ole mikään kakkumestari. Minulla on aina hienot visiot mutta lopputulos on usein aika moinen läjä!