sunnuntai 4. elokuuta 2013

Maalari maalari huussinsa, valkoista ja valkoista

Uuden kotimme yläkerrassa oli vielä kuukausi sitten vessa kuin aikatunneli suoraan 80-luvulle. Sieltä löytyi kellertävää ja kulunutta pönttöä sekä lavuaaria, ruskeakukallista seinälaattaa, tummaa mäntykattoa ja yhdellä seinällä komeili iso palapeilisommitelma.

Laatoitus oli sinänsä ihan hyvässä kunnossa ja tila ei ole märkätila, joten päätimme vain maalata sen kaakelimaalilla. Maalimyyjä neuvoi käyttämään sutia. Mielestäni sudilla tuli vähän tuhruista jälkeä, joten vaihdoin pian kattojen maalaamista varten hankkimaani telaan. Telallahan homma hoitui oikein näppärästi: sillä sai maalattua myös saumat ja lopputulos oli mielestäni yllättävänkin tasainen. Maalasin seinät kahteen kertaan ja katon kolmeen kertaan kattomaalilla. Lattia sai luvan jäädä entiselleen, sillä se on ihan siisti ja ok. Kaakelimaalin käry oli aika kova, mutta onneksi oli kesä ja ovia ja räppänöitä pystyi pitämään auki yötä päivää. Vessaan hankittiin uusi pönttö sekä lavuaari allaskaappeineen ja hanoineen.Vielä pitäisi hankkia joku kiva matto lattialle, uusia käsipyyhkeitä sekä kiva saippuapullo ja vessan on kuin uusi kuitenkin aika pienellä vaivalla ja rahalla.

2 kommenttia:

Peurankello kirjoitti...

WAU!!!

Kiki kirjoitti...

Onpa upea lopputulos! Se saumatökötti kiinnostaa minuakin, sillä meillä on keittiössä jo aika rumat saumat välitilan laatoissa. Eikä ne ole vielä kovin vanhatkaan.