torstai 1. elokuuta 2013

Elli jäi kiinni rysän päältä

Naapurin rouva antoi vinkkejä Ellin ja kavereidensa häätöön kauniista liljoistani. Ei muuta kun kermaa ja valkosipulia ostamaan ;)

3 kommenttia:

Liivia kirjoitti...

Pakko sanoa, että inhoan etanoita ja koko pihaa niiden takia. Eikä ole kermat ja valkosipulit auttaneet, tai sitten niitä pitäisi levitellä sinne satoja litroja. Meillä on etanoita JOKA paikassa, syövät kaiken.
Viime kesänä ne tulivat, eikä loppua taida näkyä. Ei huvita enää yrittää viljellä mitään.

Aamulehden kirjoituksen mukaan niihin auttaa vain, kun ne kerää pihasta kaikki (meidän tapauksessa keräämiseen menisi ainakin pari viikkoa yötä päivää) ja keittää sitten liedellä kattilassa ja hautaa sen jälkeen maan alle. Inhaa...

HannaKarmiini kirjoitti...

Huh äidin kaveri oli poiminut kuulemma pihaltaan tänä kesänä jo 9000 etanaa!?! Huh huh. Peijakas että on varmaan riesa monella pihalla. Enpä ole kuullut kermalla ja valkosipulilla karkoittamisesta. Vitsailin, että etanat voisi tarjoilla niiden kera.

Liivia kirjoitti...

Hahhah, en ymmärtänyt sun vitsiäs! Juu ranskalainen olisi varmasti ihan innoissaan koko kesän nauttinut etana-aterioita, mutta minä en etanoja tahdo syödä.
Juu en minäkään puskiani kermalla ja valkosipulilla ole sivellyt, mutta muita niksejä kyllä koittanut ja todennut että yhtä tyhjän kanssa.
9000 etanaa! Huh. Ja aivan varmana jonnekin jää pari lymyilemään ja näyttävät lisääntyvän jotain muuta kuin etanan vauhtia.