tiistai 9. lokakuuta 2012

Omaan sänkyyn

Viikko sitten maanantaina yksvuotisneuvolassa sanottiin, että olisi syytä alkaa nukuttamaan tyttöä omaan sänkyynsä, ei meidän sänkyymme. Olimme epäluuloisia: mitenkähän se sinne muka nukahtaa ja jos nukahtaisi, niin auttaisiko se tytön jatkuvaan yöheräilyyn?

Nyt viikon ajan tyttö on silitelty omaan sänkyynsä ja kuin ihmeen kaupalla hän on nukahtanut sinne suht pian ja huutamatta, ja mikä vielä parempaa: nukkunut lähestulkoot heräämättä aamu kuuteen asti. Voi kun tämä jatkuisi. Olo alkaa piristyä päivä päivältä ja ihanaa huomata, että silmäpussit eivät välttämättä jääkään pysyvästi lerpattamaan tuohon poskille. 

5 kommenttia:

Retromoderni kirjoitti...

Mahtavaa! Meillä ällän kohdalla ei todellakaan mennyt hyvin mutta oli vielä oma huonekkin. Se oli heti kun tv oli sammutettu niin kipitti väliin. Sitten kun nukuimme ahtaassa kaksiossa ja säky oli kiinni meidän sängyssä niin kaikki sai nukkua omissaan ja aamuun asti, sitten kun muutimme niin poika oli jo niin iso että omassa kopissa mentiin.

Karmiini kirjoitti...

Suurin osa lapsista varmaan nukkuisi vanhempien vieressä aikuiseksi asti jos mahdollista. Mites pikku E:n nukkumistouhu menee?

JULIA. kirjoitti...

Meidän neuvolantäti sanoi 3kuukautisneuvolassa että nyt tyyppi omaan huoneeseen nukkumaan! Siihen asti kun heräilin 8 kertaa yössä, vaikka vauva nukkui kehdossa sängyn vieressä..Kummasti lyheni heräämiset yli puolella kun tyyppi vaihtoi huonetta ja välissä oli kaksi ovea raollaan..On ne neuvolantädit välillä oikeassa! Stemppiä toimintoon :D

Karmiini kirjoitti...

JULIA meidän seuraava siirto on kanssa tyttö omaan huoneeseensa. Sitä ennen täytyy tehdä vähän muutoksia huonejärjestelyissä. Hyvä että teillä nukkuminen parani. 8 kertaa yössä on aika paljon :I

Retromoderni kirjoitti...

Pikku ee menee nukkumaan sänkyynsä mutta aina jossain vaiheessa yötä könyää viereen. Peittelen vaan ja jatkan uniani, nukkukoon siinä. Mikä kauneinta niin kasella nukkuvaa tyttöä ja miestä ja molemmat päät samalla tyynyllä.