keskiviikko 25. huhtikuuta 2012

Neon-pinkki piristää


Hain varastosta Disco-Anja-niminsen maalauksen makkarin seinälle. Eilen tuli postissa COS:n ihana pitkä neule, jossa hauskana yksityiskohtana on pinkki vetska selässä.

Eniten maailmassa piristävät, enemmän kuin kaikki maailman pinkki yhteensä, ystävät. Ystäviä ovat ne, jotka soittelevat, vaikka tietävät että olen ollut monta päivää huonolla tuulella motissa täällä kotona. Voi kun itse aina muistaisi pitää muista huolta, vaikka olisi kuinka kiire (no nykyään en ole kovin kiireinen, sen voi huomata jo siitä, kuinka usein olen tänäänkin tänne kirjoittanut).

5 kommenttia:

Anu kirjoitti...

Peukkua mekolle, juuri lätkäisin saman koltun Pinterestin haavelistalle! Ja ystävistä puheen ollen, kylläpä olisikin mukava niitä nähdä <3

Peurankello kirjoitti...

Ihana Disco-Anja :) Niin palaan nenäsuihkeeseen. On ollut Inkulla pelastus. Niitä suihkeena on myös vauvalle sopivia, ihan pelkkää suolaliuosta, mutta oisko ihan niin, että jopa sellaista avaavaa, joka sopisi vauvallekin.

Jonna kirjoitti...

Pinkki todellakin piristää. Ja ne ystävät. Todella.

Saija kirjoitti...

Mainion hieno mekko ja Disco-Anjasta nyt puhumattakaan!

Karmiini kirjoitti...

Anu hassu sattuma että bongasit saman mekon! Voi kun nähtäis pian! Ikävä teitä. Viimeistään kun tullaan Kuopioon kesällä!
Peurankello kiitos vinkeistä. Hyvät neuvot monen lapsen äidiltä ovat aina tervetulleita. Jonna pinkkiä ei silti pidä mennä ottamaan yliannostusta. Pienin määrinä, pieninä määrinä.
Saija kiitos kolleega kiitos!