torstai 16. helmikuuta 2012

Tänään liikuttiTyttö oppi eilenillalla kääntymään. Hän rullasi aina uudestaan ja uudestaan mahalleen hurjan ylpeän näköisenä. Tänään aamupäivällä kerhossa hän jatkoi kääntymistreenejä väsyen sitten niin, että varmasti koko kortteli raikui huutoa.

Olenpa hyvin päässyt irtaantumaan työstäni, sillä en edes muistanut, että tänään on penkkaripäivä. Jouduin kärrytellessmme karkkisateeseen, ja pakkohan niitä oli kilpaa lasten kanssa laittaa taskuihin. Penkkaripäivässä on vahvaa tunnetta. Miellän sen myös jotenkin kevään merkiksi.

Kotiin tultuamme eteisessä odotti pikku postipaketti. Kummityttö oli kutonut minulle söpön kännykkäkotelon. Kortissa luki maailman parhaalle kummitädille. Kyynel tuli silmäkulmaan. Minulla on kaksi maailman ihaninta kummityttöä sekä kummipoika.

Viime yönä muuten syntyi rakkaalle ystävälleni kolmas poika! Onnea sinne sylin täydeltä!

4 kommenttia:

hr kirjoitti...

Ja mua liikutti tämä sun teksti! Oot varmasti paras kummitäti. Onnittelut sille kieriskelijälle uudesta taidosta!

TIINA kirjoitti...

Mua liikutti kans! <3

Mulla on vain yksi kummityttö, josta olen kyllä tosi onnellinen, mutta kuvittelin nuorena, että saisin monenmonta kummilasta, kun vanhemmillanikin oli. :D

Anonyymi kirjoitti...

Sinulla on hienoja kuvia. Jätin spostiisi pyynnön yhden kuvan käyttöoikeudesta. Jos ennätät vastaamaan helmikuun aikana, hyvä. Muuten asia menee minulta ohi.

Karmiini kirjoitti...

HR minun päivät kuluu kääntelemällä kieriskelijää takaisin selälleen. Raukka aina vaan kierii mahalleen eikä sitten jaksa olla :(

Minulle on tärkeää olla kummi ja haluan hoitaa tehtävän hyvin, olla läsnä kummilasten elämässä. Tiina mä ajattelisin että sulla on satoja kummilapsia. Ehkä kaikki ajattelee, että sulla on jo liikaa eikä siksi kysy. HR:llä taitaa olla mun tutuista kummilapsiennätys!