maanantai 13. helmikuuta 2012

Hyvää ystävänpäivää!


Ostin askarteluosastolta pinon ihanan värisiä origami-papereita, josta pilppusin kasan ystävänpäiväkortteja. Tuli leikellessä mieleen, että Matisse ei voinut vanhana enää maalata, joten hänkin otti väripaperit ja sakset, antoi palaa ja lopputulos on vau. Minulla ei ole enää työhuonetta ja kotona ei voi maalata. Pitäisiköhän hankkia isompia väripapereita ja kokeilla, mitä tulisi? Jotain noiden pisaraläjien tapaista voisi kokeilla.

PS. Ystäväni pahoittelen, että kortit valmistuivat vasta nyt, joten ne eivät ehdi postitse. Saa tulla kahville ja hakemaan omansa, täällä ollaan!

4 kommenttia:

RuusuLiisa kirjoitti...

Upeat värit!

Anonyymi kirjoitti...

Hienoja on! sana pilppusin vei mut ajassa ainakin kakskytvuotta taaksepäin, ku mun muualta muuttanut ystävä käytti sitä sanaa.. ja ai että se kuulosti sillon hölmölle.. miten osuvasti muistutitkaan tästä ystävästä.

Minna kirjoitti...

Eksyin jostakin blogiisi ja ihastuin kertaheitolla! Olen kai itsekin karmiininpunaiseen taipuva... :) Aivan ihastuttavia kortteja! Onko muuten jossakin postauksessa esiintynyt tilkkupeitossa oleva raitakangas marimekkoa?

Karmiini kirjoitti...

Kiitos korttikehuista! Huvittaa tuo pilppuamisjuttu IlonaN. Enpä ole koskaan ajatellutkaan koko sanaa!
Minna tervetuloa toistenkin. Kyllä bongaamasi kangas on Marimekkoa. Muistaakseni sen nimi on Nauru ja se on noin 80-luvulta! Hauskaa että löytyi toinenkin karmiininpunaisen ystävä!