tiistai 22. marraskuuta 2011

Testikakku


Baileys-juustokakku! Tätä tehdään lauantaisiin ristiäisiinkin! Koristelupuolta pitää vielä kehittää. Nyt ripottelin tylsästi kaakaota pintaan kun muuta ei ollut. Testikakkua tulevat nauttimaan kohta ihanat naiset lapsineen. Resepti on täältä. Korvasin tosin puolet mascarponesta pehmeällä maitorahkalla. Ja kuohukerman tilalle kevyt vispiä. Melkoinen laihdutuskakku siis ;)

8 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Tällainen kakku on niiiin hyvä! Teen itsekin aina noita kevytversioita, ja hyvää tulee ilman miljoonia Mascarpone-kaloreitakin.
Koristevinkki voisi olla vaikka sabloona, jonka läpi siivilöit esim pienen jalanjäljen tai kädenjäljen, tai vaikka rusetin nauhoineen.
Satuin ensimmäistä kertaa blogiisi jonkun toisen blogin kautta, taidanpa jäädä seurailemaan! Meidän perheessä Tyttö 5kk, itse olen ope.
Hanna.

Karmiini kirjoitti...

Ai niin ja liivatetta lisäsin myös. Kolmen sijaan laitoin 7. Sori vegaanit.

Hanna kiitos varteenotettavista kortisteluvinkeistä. Sabluunaa leikkaamaan vaan! Meillähän onkin paljon yhteistä. Kaiken lisäksi minunkin nimeni on Hanna. Maailman eksoottisin ja harvinaisin nimi sinänsä ;)

Liivia kirjoitti...

Siis mä olen ihan heikkona tälläisiin kakkuihin! Tehdä en kyllä osaa, tai viitsi, kuinka sen nyt ottaa. Ja vaikka viitsisinkin, tiedän että ei tulisi ihan tuollaista.

Pinkki työhuone kirjoitti...

Kuulostaapas hyvältä, kiitos vinkistä! Voisi muuten toimia oikein mainiosti tulevissa tupareissamme, laitankin korvan taakse! :) Olen jo hetken kivaa blogiasi lukenut, mutta nyt vasta jätän ensimmäisen kommentin. Mukavaa viikon jatkoa! :)

Karmiini kirjoitti...

Liivia nämä on vaarallisen hyviä kakkuja! Ei kannata edes opetella tekemään niitä, ne tulee syötyä itse heti :) Kiitti kivasta kommentista Pinkki työhuone. Kannattaa kokeilla! Hauskoja tupareita!

sanna matilda kirjoitti...

Namskis! Hieno kakkupapru, leikkasitko ite vai löytyikö ihan valmina?

Karmiini kirjoitti...

I-K-E-A :O

TIINA kirjoitti...

hei se oli ihanaa kakkua :)