maanantai 8. elokuuta 2011

Tänään on


-Herätty herätyskellon soittoon kahden kuukauden tauon jälkeen
-Aloitettu uusi koululukuvuosi, joka kyllä jää pian alkavan äitiysloman vuoksi lyhyen lyhyeksi
-Tutustuttu mukaviin uusiin ihmisiin ja kuultu monet kesäkuulumiset
-Maalattu pinnasänkyyn viimeinen maalikerros sävyllä nimeltä munakoiso
-Tilattu ystävän kanssa puoliksi 24 värikästä kestovaippaa Amazonista

11 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hei. Nuo on tosi hyviä kestoja! Meillä tosin kestoilu alkoi toimia vasta kun vauvan tekeleet vähän kiinteytyivät. En ole varma siitä, kuinka ekologista homma oli ihan vastasyntyneen kanssa. Oli sen maitokakan kanssa nimittäin sen verran suttuista meininkiä, että pesukone kulutti aimosti sekä sähköä että vettä.

Jonna kirjoitti...

Nuo on ihan huippuja vaippoja! Ja meillä sujui ihan hienosti vastasyntyneenkin kanssa kestoilu. Ollaan kestoiltu kolmen kanssa, vanhimman ollessa pieni en ollut ajatellutkaan koko kestovaippahommia, mutta toisen syntyessä mitään muita ei käytettykään.

Peurankello kirjoitti...

Oikein hyvää kestoilua toivottaen:) Yks kätevä vinkki: vanha kulahtanut tyynyliina nurinperin poljinroskiksessa. Sinne kestot ja niin kätevää, koko tyynyliina helppo kipata pesukoneeseen ja tyynyliina sitten tyhjänä mukaan. Muutama tyynyliina vaan riittää, vaikka kirppiksestä, jos omat ovat Marimekkoa;)Poljinroskiskin on toimiva kestoillessa.
Itse hurahdin myös neulomaan villakestoja. Odotusaikana jo muutamat ja sitten pienen ollessa unillaan puikot vaan kilisi. Hyvät ohjeet löytyi kestovaippainfosivuilta.
Ihanaisia odotuspäiviä<3

Anonyymi kirjoitti...

Hyvä ostos! Meilläkin on kestoiltu noilla vaipoilla kolmen lapsen kanssa heti syntymästä lähtien kuivaksioppimiseen.

Anna

Tiinakaisa kirjoitti...

Hyvä homma! Otitteko missä väreissä.. neonvihreet ja oranssit on aika päheet. Meillehän on kertyny nuita värejä sateenkaaren joka raidalta.

Lila kirjoitti...

ihania värejä!
tampereen läheltä löytyy uusi laadukas kauppa:
www.viljaminpuoti.fi/
mun kaikki vaipat on sieltä - suosittelen!

Karmiini kirjoitti...

Hyvä kuulla että tuli tilattua hyviä vaippoja. Peurankello tuo tyynyliinakikka kuulostaa kätsältä. Mietinkin jo, että missähän niitä likaisia sitten säilyttää odottelemassa pyykkivuoroaan. Tiinakaisa tuossa setissä on varmaan koko sateenkaari. Saadaan sitten toisen Tiinan kanssa jakaa värit. Kiitos linkkivinkistä Lila! Täytyypä tsekata heti!

Lila kirjoitti...

Kiitos Karmiini viestistä - olen vielä niin uusi blogin käyttäjä etten osannut vastata suoraan siihen :)
Kiva, että löysit mun blogin ja sieltä lisää kestovaippa-juttuja. Kestoihin liittyviä päivityksiä on varmasti luvassa tulevaisuudessakin. Kurkkaapa myös myllymuksujen sivuille - sieltä voi osaa imuihin kangasta yms.

Ja tuo tyynyliina -juttu kuulostaa tosi kätevältä - hyvä vinkki! Jokatapauksessa kannellinen roskis, jossa reikiä (hengittää) on toiminut meillä hyvin.

Jonna kirjoitti...

Meillä on sellainen (ruma) muovinen pyykkikori vaipoilla.

Anonyymi kirjoitti...

Hei, kiinnostuin vaipoista. Ovatko minkä merkkisiä, jotta löydän mokomat ebaysta? Taisi tulla koko setti halvemmaksi, kuin jos olisi ostanut yksittäin eri paikoista? Kätevää. Ja kivat värit! :) - MariP -

Karmiini kirjoitti...

Lila täytyy laittaa tilaus ihanista kankaista! Kiitos tästäkin linkkivinkistä! MariP vaippojen merkki on Fuzzy Bunz. Yhden vaipan hinnaksi tuli noin 13e postikuluineen tällätavalla isossa erässä tilattuna. Yksi kappale suomesta ostettuna maksaa 22e! Eli aika iso säästö!