torstai 11. elokuuta 2011

Jo toinen tilkkupeittoprojekti ja ainakin tuhannes trikootilkkutyö


Tilkkutyön sivutuotteena syntyi vihreä matoneulatyyny, jättikokoinen.
Osaisiko joku sanoa, mistä kankaasta torkkupeiton toinen puoli kannattaisi tehdä? Noista tilkuista en jaksa b-puolta tehdä vaan surauttaisin mieluusti sen jostain yksivärisestä. Ja minkä kokoinen voisi olla peitto vaunuihin?

6 kommenttia:

hoppu design kirjoitti...

Ihania kuvia. Neulatyynyt on parhaita mahdollisimman isoina, katoava luonnonvara ovat.

Saara

Peurankello kirjoitti...

Juuri vaavin peittoon ompelin hieman pehmenneestä retrokankaasta takapuolen. On sillai kaksipuoleinen;) Sopisiko kevyt vakosamettikin? Joka tapauksessa siitä tulee hieno:)

Tiinakaisa kirjoitti...

Hieno tulee! Jos haluat lämpimän niin mites ois toiselle puolen ohut vanukangas? sellainen tikkipeitto (kangaskaupasta saa). Toimisi samalla köllöttelyalustana, kun on hieman paksumpi. Se meidän norsupeitto on 70x90 cm ja mun mielestä kooltaan sopiva vaunuihin ja matkapeitoksi.

Karmiini kirjoitti...

Nyt peitto on valmis ja pyörii parhaillaan pesukoneessa. Ihan hieno siitä tuli, kiitos kannustuksestanne. Ompelin toisen puolen Ikean fleece-huovasta, tummansinisestä. Täytyypä laittaa kuva vielä valmiista!

Hipsu kirjoitti...

Flanelli tai 100% puuvilla kannattais laittaa toiselle puolelle :). Semmonen 60x90cm on aika kivan kokoinen vaunupeitto :).

Hipsu kirjoitti...

Flanelli tai 100% puuvilla kannattais laittaa toiselle puolelle :). Semmonen 60x90cm on aika kivan kokoinen vaunupeitto :).