keskiviikko 9. kesäkuuta 2010

Kuninkaallisista puheen ollen

Kyllä Diana silti on prinsessojen prinsessa! Ihailin Dianaa lapsena suuresti. Minulla oli Diana-paperinukkekin, jonka leikin ikävä kyllä puhki. Dianan hääpuku oli jotain niin ylimaallisen ihanaa. Pakko oli nyt googlettaa tuo hääpuku ja tarkistaa, millainen se tarkalleen olikaan. Noh... Muoti on muuttunut. Ehkä Victorian puku ei ole ihan noin runsas? Viimeisessä kuvassa näyttää, kuin Diana olisi lysähtänyt puvun painosta polvilleen. Diana on kuvassa onnellisen näköinen.
Kuvat: wordpress.com

4 kommenttia:

Anuski kirjoitti...

Liekö ollut juuri sama Diana-paperinukke joka oli mun suurin aarre pienenä. Sekin tuli leikittyä ihan risaksi, oli se niin ihana! Muistaakseni mukana tuli monta eri mekkoa kävelypuvusta iltapukuihin.

Sarona kirjoitti...

Hih, minäkin olin pienenä suuri kuninkaallisfani!:) Rakastin kyllä enemmän Ruotsin kuninkaallisia...musta ne oli ihan maailman kaunein unelmaperhe ja mun englanninope näytti Silvialta ja siksi mun opekin oli mun mielestä superkaunis... :) Hassua tuo suklaarasia, mistä se on? Ja jos saat selville mistä ovat nuo luomushampoot niin vinkkaa mullekin! :)

hertta kirjoitti...

Saronalle tiedoksi: kipitin hakemaan (kateuksissani) oman suklaarasian ihan Stockalta. Mutta olisihan aiot suklaatuliainen Tukholmasta ollut sentään parempi!

Karmiini kirjoitti...

Anu se oli varmasti sama nukke! Jotain sen vaatteita olen nähnyt ajelehtivan mökillämme sisarusten lasten leikeissä. Sarona söpö toi Silvia-juttu :) Nyt kun ajattelet asiaa, onko opettajassasi ja Silviassa yhtäläisyyksiä? Lapsena sitä voi kuvitella kummallisia! Hertta ai niitä saa Stokkalta! Kummallista! Kas kun ei Ikeasta!