perjantai 11. kesäkuuta 2010

Ikea tuli kaupunkiin

Miksi esim uusi Kodin Ykkönen ei saanut aikaan moista hulinaa tullessaan kaupunkiin? Tampere sekosi Ikeastaan. Ihmiset, jotka eivät edes ole kiinnostuneita sisustamisesta, rynnivät joukoin Ikeaan ja täyttävät ostoskärrinsä erikoisen nimisillä sisustustuotteilla ja mahansa lihapullilla. Minä menin sinne ystäväni kanssa toissa päivänä, ja vaikka mitään en aikonut ostaa, ison kassin kanssa tulin takaisin. Ikea osaa myydä. Suomalaiset firmat voisivat käydä länsinaapurissa vähän tutustumassa markkinoinnin taitoihin. Kuvassa on kauniit ja näppärät salaatinkastikekannut hintaan muutama euro. Ne suunnitellut ei varmasti koskaan ole nähnyt Iittalan tuotteita. Ja minä tuen tätä idavarkautta ostamalla purkit! Mutta ne vaan on niin kätsät ja halvat! Anteeksi Iittala. Olen maan petturi! Ja anteeksi muutkin.

3 kommenttia:

Anuski kirjoitti...

Sama epäkohta pisti silmään omalla Ikea-visiitillä. Bongasitko Kajsa sten -nimisen lakanasetin? Aika härskiä! Hieman epäilyttäviä olivat myös kopioit Kartio-laseista ja -karahveista. Mutta totta turiset, myydä ne kyllä osaa!

RUMBO kirjoitti...

Kopiointi kannattaa aina ;)

Karmiini kirjoitti...

Anuski bongasin kivet-pussilakanat kyllä ja puhuttiin Tiinakaisan kanssa justiin päivällä niistä, että olipa härskit kopsut. Olihan ne hienot, mutta ei niitä voi ostaa! Ja yllättävän kalliitkin ne oli Ikean tuotteeksi, 39e! Rumbo siihen se fimat taitaa aika paljolti perustaa toimintansa ja hyvin menee, peijakas!