torstai 11. maaliskuuta 2010

Pilvipaperia

Eilen tekemäni blogin uuden bannerin oheistuotteena syntyi pilivi-lahjapaperi. Leikkasin tuon pilven muodon vanhan maalaukseni kuvasta. Lahjapaperin tulostaminen ei liene mahdollista, mutta ehkä voit joskus saada postissa minulta pilvikortin.

Minulla on tänään vapaapäivä, ei siis tunnin tuntia opetusta. Menen kohta takaisin sänkyyn lukemaan kirjaa. Sofi Oksasen Babyjane on melkein lopussa, seuraavana lukulistalla on Johanna Sinisalon Linnunaivot. Sitten lähden lounalle. Aurinko paistaa. Iltapäivällä voisi tehdä pienen lenkin Pyynikille. Mukavaa!

6 kommenttia:

Anuski kirjoitti...

Mä tykkäsin Sinisalon Linnunaivoista tosi paljon, eli voin lämpimästi suositella! Ootko muuten lukenut Marko Hautalan Itsevalaisevat? Se on kans huippuhyvä!

Riikka kirjoitti...

Hieno pilvikortti ja -banneri! Tykkään.

Riikka kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Karmiini kirjoitti...

Anuski alotin jo "Linnunaivoja" ja vaikuttaa varsin lupaavalta. "Ennen päivänlaskua ei voi"- kirjan jälkeen suhtauduin Sinisaloon uteliaasti, mutta pieellä pelolla, sillä tuo Finlandia-palkittu oli vähän jo siinä rajoilla, että onko liian fiktiivistä minun makuuni.

Pitääpä heti katsoa Marko Hautalan saatavuus Piki-verkkopalvelusta.
Ootko tuota Babyjanea lukenut? Siinä on niin tarkkaa kuvailua paniikkihäiriöstä, että alkoi kuristaa sen lukeminen.

Kiva kuulla Minna! Kiitos!

visuaalisesti vaativa kottarainen kirjoitti...

Sinisalo on valloittanut minut täysin. Hänen teoksensa jättävät aina jälkeensä epämääräisen, päämäärättömän ja selittämättömän olon. Linnunaivot vei mukanaan ja se on myös "kirja-arvosteltu" blogissani. :)

Karmiini kirjoitti...

Hei pitääpä käydä kurkkaamassa heti kirjavinkkejäsi! Sain juri tuon Anuskin suositteleman Itsevalaisevat päätökseen ja seuraava luettava on hakusessa!