torstai 9. heinäkuuta 2009

Reseptivinkki: Helppo suolainen tarjottava



Lehtitaikinan päälle levitellään pestoa ja kapriksia, leikataan taikina vaikkapa pizzapyörällä palasiksi ja laitetaan uuniin 5-10 minuutiksi.
Toinen hyvä päällyste on pesto, siivu vuohenjuustoa ja pala aurinkokuivattua tomaattia. Näistä voi leikellä vaikka pieniä cocktail-neliöitä.
Kuvan vesimeloni ei liity juttuun.

3 kommenttia:

Tiinakaisa kirjoitti...

Lurpsista! Tahtoisin heti napata tuosta muutaman.

hr kirjoitti...

Varataanko heti kyläily kalentereihin? Ja hei, melonit liittyy aina juttuun.

HannaKarmiini kirjoitti...

Tiina ne pitää paistaa ekku!
Hr, mulle sopii melkeen millon vaan, lomalainen ei kalenterien kanssa plaraa! Pienet melonille!