keskiviikko 11. maaliskuuta 2009

Tulispa jo kevätYleensä en ole ollut mikään kevään ystävä, ennemminkin pidän hämärästä syksystä. Nyt huomaan, ensimmäistä kertaa elämässäni, odottavani kevättä! Haaveilen uudesta pyörästä, jolla hurautan joka päivä töihin kymmenen kilometrin päähän. Vanha pyöräni on ihan hyvä, mutta raskas polkea.
Onkohan se tämä ikä kun alkanut kiinnostaa laittaa kaikkea pientä purkkeihin kasvamaan? Suunnittelen jo nyt täyttä vauhtia pienen parvekkeemme täyttämistä erilaisia kauniilla ruukuilla, joissa kasvaa kivoja kasveja ja kukkia. Mutta lunta vaan tulee vieläkin!
Kuvassa keskeneräinen maalaukseni. Kesällä maalaan sen loppuun.

6 kommenttia:

Tiinakaisa kirjoitti...

joo, se istuttaminen tulee iän mukana.. mulle kävi samoin. toiseksi syynä on inspiraatiot, mitä saa matkustaessa.. muistissa ne monetmonet eripariset ruukut pikkuparvekkeilla! mäkin ostin alkuviikosta siemenet, multaa ja turveruukkuja.

Tiinakaisa kirjoitti...

ja ihana taulu!

Aura kirjoitti...

Hei! Sama juttu täällä, kevättä odotellaan ja istutuksia suunnitellaan.
Kaunis sininen sateenkaari taulussa!

Karmiini kirjoitti...

Kiitos taulun tsemppauksesta. Laitan siitä kuvan valmiina sitten tänne jahka valmistuu!

hertta kirjoitti...

Pyörähankinta on mielessä mullakin. On vain niin vaikeaa valita! Haluaisin menevän, mutta silti tyylikkäästi mummomaisen pyörän.

Joko oot hankkinut uuden pyörän?

Karmiini kirjoitti...

Hei Hertta!
Ei ole vieläkään uutta pyörää. Juuri tuo sama päättämisen vaikeus. ohutrenkaisen, kevyen fillarin, jolla pitkä työmatka taittuisi vähän hiettömämmin. Nyt minulla on +10v. vanha kolmivaihteinen, joka on hyvä pyörä (Cresentti), mutta aika kankea.
Hurjan kalliita on nuo hyvät pyörät. Ja huonoa halpaa ei kannata ostaa jos ei osaa tai tykkää korjaamisesta.
Hankalaa.