torstai 8. elokuuta 2013

Viimeinen päivä kotiäitinä

Huomenna palaan töihin kuvisopettajaksi kahden vuoden tauon jälkeen. Bussikortti on ladattu, vaatteet mietitty, kynäpussi, työpaikan avaimet ja muistikirja pakattu laukkuun.

Viimeistä kotipäivää juhlimme tytön kanssa kaksin lounaalla ravintolassa. Tyttö söi ison annoksen ja moikkaili jokaista ravintolassa. Kotimatkalla hän nukahti kärryihinsä. Kuljeskelin päiväunien aikaan  kotona huoneesta toiseen räpsien satunnaisia kuvia.

Mieli on toisaalta haikea, toisaalta on kivaa palata työhön, josta pidän. Kotona alkoi jo vähän pitkästyttääkin. Töihin paluuta helpottaa, että mies jää kotiin syksyksi. Tiedän, että tyttö on hyvässä ja tutussa hoidossa päivät eikä ole mikään hengenhätä töistä hakemaan päiväkodista.

Hui kun jännittää palata pitkän paussin jälkeen. Teinit olkaa armollisia :)

7 kommenttia:

ety kirjoitti...

tsemppiä töiden alkuun! tämä aika se haikealta tuntuu, tekisi itsenikin mieli takaisin kuvisopen töihin mutta kotosalla nyt vielä toinenkin vuosi. ihania kotikuvia ja heti silmäni kiinnittyivät tuohon ekaan kuvaan...
voi mistä tuo ihana nappimatto?
-elina-

Peurankello kirjoitti...

Täältäkin tsemppitoivotukset! Mullakin alkoi jo työt. Kuvistakin on mukavasti lukkarissa :)

HannaKarmiini kirjoitti...

Hei Ety kaikki sanoo, että kyllä siellä töissä sitten ehtii olemaan eläkeikään asti, eikös?
Kiitos ja nappimatto on ruotsalaiseta jätistä. Uutuus valikoimassa käsittääkseni. Materiaali vähän arveluttaa. Se on muovia.

Peurankello muistan kun kirjoitit joku aika sitten palaavasi töihin hoitovapaalta. Kirjoituksesi tunnelma on jäänyt mieleeni. Kiitos tsemppauksesta ja kiva kuulla, että saat opettaa paljon kuvista!

Pieni Lintu kirjoitti...

lycka till!

HannaKarmiini kirjoitti...

Tack! Ja loput suomeksi: voi miten hyvin olenkaan lomaillut töistä, sillä olen unohtanut PALJON! No toivotaan että muisti palaa nopeasti. On hankalaa kun ei muista salasanoja, tunnuksia, kursseja..

HannaKarmiini kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Riikka kirjoitti...

Hei! Blogissani on sinulle haaste. Toivottavasti kiinnostut ja ehdit osallistua!