lauantai 13. heinäkuuta 2013

Lauantai-illan ja rivitaloasumisen huumaa

 Ai että on kivaa asua maan tasalla kun omasta ovesta pääsee suoraan omalle pikkuruiselle pihalle. Nyt ollaan asuttu kaksi viikkoa tässä ja pihakalusteetkin on jo paikoillaan. Tänään on ollut ihana hellepäivä.

Sain tänään maalattua nuo pienet keltaiset huonekalut keltaisiksi. Ne olivat ennen valkoiset ja todella kuluneet. Niillä on istuneet kaikki sisarusteni lapset ja nyt me saimme kunnian ottaaa ne vastaan. Syksyllä ne siirtyvät sisälle portaiden alle leikkipaikaksi.

Saunavihdasta ja kylän tyylikkäimmistä pyykkipojista kiitokset tämänpäiväisille vieraillemme. Nyt taidankin mennä nappaamaan saunan päälle ja vihtoa oiken kunnolla! 

2 kommenttia:

Liivia kirjoitti...

Onpa kiva, että viihdytte noin!

Meillä taitaa olla jopa seitsemäs kesä täällä meneillään, eikä olla vieläkään saatu hankituksi ulkokalusteita...tänä vuonna melkein ostin, mutta emmin viime hetkellä ja sinne jäivät.

Autottoman on hankala kuljeskella katselemassa ulkokalusteita tai muitakaan pihatarvikkeita, siksi kai tilanne on edelleen tämä "kaikki puuttuu".

HannaKarmiini kirjoitti...

Liivia mä voin lähteä autokuskiksi jos haluat ostaa huonekalut. Nyt niitä myydään alennuksella. Meillä oli tärkeää löytää sään kestävät eli huoltovapaat, pinottavat, max 150cm pitkä pöytä, tukevat, edulliset ja löydettiin silti suht nopsaa :)
Nyt on kiva olla koko päivä pihalla. Tule muuten käymään joskus!