perjantai 15. helmikuuta 2013

Minä ja Karpon Hannu

ollaan nyt karvalakki-ihmisiä. Lähdin tänään pitkän flussassa makailun päätteeksi ulos ja eksyin henkkamaukan alelaareille. Lastenosastolta löytyi tuo valkoinen. Ajattelin sitä ensiksi tytölle, mutta satuin sovittamaan huvikseni sitä omaan päähäni ja sehän mahtui, vaikka nuppini ei olekaan järin pieni (59 koko nyt ainakin!). Kokolapussa lukee 110/122cm. Mahtaako huikea euron alehinta johtua pienestä mittavirheestä?

Lakin ostettuani päädyin aikuisten osastolle.  Sieltä löytyi tuo vinkeä pilkullinen, eurolla sekin. Nämä päässä ei flunssat iske, olen satavarma!

 Hassuja muuten nuo itse otetut omakuvat. Kun räpäsäisee foton itsestään, tulee kuvaan aina jotain jähemettynyttä ja omituista. Valokuvasta näkee heti, onko se itse otettu. Teini-ikäiset oppilaani kuvaavat itseään ja vierestä olen katsellut, miten he vetävät kasvoilleen ilmeen, joka on ilmeisesti heidän mielestään heille eduksi. Ulkopuolinen ehkä näkee tuon ilmeen outona ja vieraana, vähän samalaisena kuin  peilausilme.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Näin tollasen valkoisen pörrölakin puistossa yhdella pienellä tytöllä yks päivä ja ajattelin että onpa söpö! Mietin vielä, että noita ei varmaan saa Suomesta ja hyvä niin, koska muuten olisin ostanut M:lle samanlaisen:D Toivottavasti ne on H&M:ltä loppu!:D

-Anna

HannaKarmiini kirjoitti...

Anna sori että vastaaminen kesti. Oltiin reissussa!
Ostin lakin viime perjantaina ja silloin niitä oli lastenosaston alerekissä pitkä rivi. Haepa äkkiä omasi. Sopisi varmasti teidänkin herralle. Mulle tulee näistä lakeista lapsuus mieleen.
PS. Tyttäreni kikatti nähdessään mut tuo valkoinen päässä. Jos taaperoin nauraa niin ehkä lakki on vähän hassu vanhalla ihmisellä :)