torstai 6. syyskuuta 2012

Torstain ruokavinkki

Täytetyt paprikat on helppo ja hyvä syysruoka. Näissä oli sisällä kesäkurpitsaa, tonnikalaa, sipulia ja koskenlaskijaa, mausteena ainakin suolaa, pippuria ja currya. Jotenkin miellän täytetyt paprikat 80-luvun hittiruuaksi, kuten täytetyt lätytkin.

3 kommenttia:

Liivia kirjoitti...

Meillä syödään valtavasti paprikaa, perusruoka-aineeni tomaatin ja sipylin ja papujen ohella. Mutta täytettyjä paprikoita en ole syönyt koskaan! Rupesin oikein miettimään...ja ei, en muista kertaakaan. Monta kertaa on kyllä pitänyt tehdä. Nytkin olisi suuri pussi paprikoita jääkaapissa, mutta kun ruuanlaiton aika tulee laitan ne kuitenkin sellaiseksi venetsialaiseksi höystöksi joka meillä on ollut nyt parin vuoden ajan in.

Hän on jo pystyssä:):)

Paula kirjoitti...

Tonnikala voisikin olla hyvä lisä meidänkin täytettyihin paprikoihin. Kiitos vinkistä! :)

HannaKarmiini kirjoitti...

Liivia löytyyköhän höystsi ohjetta jostain? Alkoi kiinnostaa ja kaapissa olisi paprikoita pussillinen. Mutta nyt teet täytettyjä paprikoita, tsatsikia kylkeen. Nami!
Joo tyttö seisoo huterasti ilman tukea ja voitonriemu kasvoillaan. Kohta ottanee ekat askeleet. Vuosi on mennyt melkoista kyytiä.

Paula ei kestä kiittää. Toivottavasti onnistui!