tiistai 14. elokuuta 2012

Rahikainen

Tuo valkoinen rahi on kulkenut mukanani vuodesta 2000. Muutin silloin ensimmäiseen omaan asuntooni. Sitä ennen olin asunut lpsuudenkodin lisäksi kimppakämpissä.

Muutto yksiööni tapahtui vappuaattona. Kurvasimme kaverin autolla Kodin Ykköseen, josta ostin rahin uuteen kotiini, jossa kaikki muu oli vanhaa sieltä täältä haalittua. Olin tyytyväinen ostokseeni ja ylpeä omasta luukustani. Ja jännääkin yksin muuttaminen oli.

Kerran värjäsin rahin kankaan ruskeaksi, sitten ompelin päällle valkoisen hupun. Viime viikon pihakirpsulta tarttui matkaan jättikassi paksua valkoista täysvillalankaa hintaan 3e. Melko löytö. Mieleeni tuli heti, että näillähän päällystäisi the rahin. Nyt olen kerinyt lankoja ja päällinen on jo hyvällä mallilla. Lankaa piisaa ja piisaa. Mitähän lopusta tekisi? Pienen maton? Tyynyjä? Kauhahuivin? Tossut? 

3 kommenttia:

Pieni Lintu kirjoitti...

Rahista tulee varmaan tosi kiva! :)

Petra Ilona kirjoitti...

Mä en ole koskaan omistanut rahia.. Mutta kivoilta ne ja tuokin yksilö näyttää ja päällystettynä varmaan vielä paremmalta. :)

Karmiini kirjoitti...

Väliaikatietoja: rahi-prokkis pausella. Lankaa on vaikka kuinka paljon jäljellä ja rahista on kolmasosa valmiina, mutta aloin miettiä, tekisikö sittenkin tuosta lankamäärästä ison maton makkariin. En jostain syystä osaa päättää!