torstai 9. elokuuta 2012

Nyt loppui mullanheitto

Sillä leikkelin pahvista isoon ruukkukasviini käpelöintisuojan. Tämä pahvihökötys säästää minut pyyhkimästä multia lattialta noin 50 kertaa päivässä. Vauveli ei oikein tajua ei sanaa. Kikattaa vaan innoissaan, vaikka miten kiellämme. Tavarat ovat alkaneet marssinsa ylemmäs tai lukkojen taa.

4 kommenttia:

Heli kirjoitti...

Voi voi voi. Hennooko sitä nyt edes sanoa, että tuo on vielä sangen kesyä ja valitettavasti vasta alkua... tshihi ;)

Karmiini kirjoitti...

Heli ei kai ;)
Kasvi on kaikista kasveistani se komein, oikea kotini ylpeys, ja ikävä kyllä kuulemma lievästi myrkyllinen. Räpelöintisuoja on jo tuhannen palasina lattialla ja kasvia sekä multia pitää käydä ihan koko ajan hypistelemässä. Voi surkiaa jos kasvi on häädettävä talosta.

sanna matilda kirjoitti...

Ootas vaan, kun neiti kasvattaa hauistaan ja kyytiä saa koko purkki... Nimimerkillä "Hän joka on omin silmin todistanut, kuinka hyväuskoisena sohvalla istunut miehensä sai kukkapurkin niskaansa ja kaivoi multaa kalsareistaan asti"... ;D

Karmiini kirjoitti...

Lopettakaa hyvät äidit aloittelijan pelottelu. Tuo purkki on 10 litran ämpäriä isompi, mutta jos tyttö on tullut äitiinsä, ei sen siirtely ole ongelma. En tässä halua alkaa kehuskelemaan voimillani, mutta kuulantyöntäjäainesta olisin, eikä mitään kiellettyjä aineita tarvittais!