keskiviikko 25. heinäkuuta 2012

Antiikkia antiikkia

Brio-helmitaulu löytyi miehen mökin vintiltä. Siinä lukee miehen nimi dymolla kirjoitettuna. Ennen leluja oli vähemmän ja niitä arvostettiin. Tämäkin on kestänyt ainakin 30 vuotta ehjänä ja kivana.

Toivon että meidän tytölle ei osteta muovivuoria jouluiksi ja synttäreiksi. Kirpparilta voi ostaa ja lahjana kirjat on kivoja. Niitä aion jatkossakin viedä muidenkin lapsille lahjoiksi. Helistimet on eri vuosien äitiyspakkauksista. Pyöreä jonka sisällä on pallo, on vuodelta 2000. Kaksi muuta kai vanhempia?

2 kommenttia:

Liivia kirjoitti...

Mulla on sama helmitaulu, tai siis nyt se on tytölläni ja vielä oikeammin nyt se on hylätty vintin rappuun, ja mietin mitä sillä tekisin.
Se oli tarpeellinen kun tyttöni oli ekalla, joka päivä sillä laski kun tuo hahmottaminen oli vähän vaikeaa. Kumma että helmitauluista on luovuttu matikan opettamisessa kun se on oikeasti niin kätevä.

Kirjoista olin samaa mieltä ja toivoin myös niin ääneen. Huom imperfekti. Nyt on se vaihe kun lastenkirjoja on tolkuton määrä ja tyttö ei halua pitää niitä enää hyllyssään. En tiedä mitä tehdä niille, vähintään joka toisessa lukee omistuskirjoitus antajaltaan, joten paha antaa
eteenpäin tai myydä pois. Mummulakaan ei ota vastaan kun siellä on yhtä tolkuton määrä meidän aikaisiamme.
Kirjat on silti kivoja ja hyviä lahjoja. Ja tulihan niitä todellakin aikoinaan luettua!

Karmiini kirjoitti...

Helmitaulut takaisin koululuokkiin-liike pystyyn!
Voisitte perustaa sivukirjaston lastenkirjoistanne. Tulemme asiakkaaksi heti!