maanantai 25. kesäkuuta 2012

Kaunis ja ihana juhannusJuhannus oli kaukana niistä naistenlehtien juhannuksista, joissa on kaunis kattaus setsemine sortteineen, ilta-aurinko paistaa, naisilla on kukkamekot ja kampaukset, kaikki hymyilevät... Aattona täytin vuosia ja kärsin tyypillisestä synttäriangstista maustettuna väsymyksellä.


Kas kun vauva alkoi noin kuukausi sitten liikkumaan, hän lopetti melkein kokonaan kiinteiden syömisen ja on siitä alkaen ruokaillut lähinnä öisin. Ja kun olemme olleet remppapaossa, ei yökylässä ole viitsinyt olla antamatta maitoa, etteivät kaikki muutkin herää. Nyt alkoi tässä huushollissa unikoulu. Sekä vauvan että äidin on opeteltava nukkumaan. Onneksi mies on lomalla ja nukkuu vauvan kanssa toisessa huoneessa.


Lisäksi juhannusta varjosti paha vaippaihottuma, jota seurasi huono äiti-fiilis. Noh uskon ihottuman tulleen uusista vaipoista, jotka joutavat nyt jakoon. Ilmakylvyt teettävät aika paljon siivoushommaa. Että sellainen romanttinen juhannus ;)


Ai niin juhannusaaton huippukohta oli pizzat parvekkeella. Romanttinen illallinen, jota sabotoitiin vetämällä pizzalaatikkoja alta, päättyi siihen, että lahonnut puutarhatuoli pamahti ja miesparka lensi parvekkeen lattialle. Onneks ei sentään parvekkeelta.


Ihana prinsessa-synttärikortti on rakkaalta ystävältä Aura Hakurilta. Kukat metsästä.
PS. Minkä takia tää blogger paiskoo välejä kuvien ja tekstien välille, vaikka esikatselussa tai muokkaustilassa niitä ei näy? Joku tarkka varmaan tekis asialle jotain, mutta enpä taida alkaa perehtyä koodauksen saloihin vaan olkoot

6 kommenttia:

Peurankello kirjoitti...

Oijoi, tuo yövalvominen on ihan rankinta. Voimia sinne! Meilläkin opittiin nukkumaan parhaiten isän kanssa eri huoneessa.

Karmiini kirjoitti...

Kiitos tsemppauksesta. Minkä ikäisenä unikoulutus alkoi teillä, muistatko vielä?

Peurankello kirjoitti...

Eri lapsilla eri aikaan, mutta oisiko ollut Inkiväärillä noin 10kk. Mutta niinä main, useimmiten 11kk mulla alkaa voimat vähetä imetykseen, varsinkin tuohon yövalvomiseen. Mutta nämä on niin yksilöllisiä juttuja, kannattaa kuunnella vaan omaa sydäntä. Vaikka tosiasiassa se ei osaa puhua, heh. Joka lapsen kohdalla olen ollut yhtä uunona, että mitenkähän pitäisi tehdä, kun sydän sanoo tätä ja välillä tota.

Peurankello kirjoitti...

Hih, ryhdyin laskemaan, onkos pikkunen juurikin 10kk ja vähän päälle?

sanna matilda kirjoitti...

Tapahtumarikas juhannus! :D

Karmiini kirjoitti...

Huh vaippaihottumaihoon tarttui pari äksyä bakteeria ja juhannuksesta tähän asti on ollut melkosta lääkärissä ramppamista ja tuskailua. Mutta nyt on bakteerit kukistettu ja iho alkaa olla normaali. Onneksi! Ihanaa.