maanantai 14. toukokuuta 2012

Maanantaina makeaa ja matkasuunnitelmia

Ei siis ollenkaan hullumpi maanantai. Nyt on äkkilähtöpiletit taskussa! Huisia! Vohvelit nautittiin vohvelikahvilassa Tuomiokirkonkadulla, mutta täytyy sanoa, että se vanha Ojakadun paikka on tunnelmallisempi.

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ne on kuulemma täysin eri firmaa ne vohvelikahvilat. Ja keskenään riidelleet nimestä.

Ihan vaan sivuhuomautuksena.

sanna matilda kirjoitti...

Ihan samaa olin mainitsemassa! :) Juttu oli aika törkeäkin (Aamulehdestä luin) tuon Tuomiokirkonkadun yrittäjän toimesta, joten olen siksikin boikotoinut koko paikkaa.

Mutta wau, matkalle! Oon ihan kade, en tiedä koska me uskaltaudutaan yhtään mihinkään. Isovanhemmat tms. täytyy varmaan olla mukana, mitä lomaa se muka muuten olis, puolitoistavuotiaiden (nyt vielä alle) kaksosten kanssa... varmasti vaan työläämpää kuin kotona, jossa on sentään kaikki rutiinit ja rensselit. Nyyh.

Anonyymi kirjoitti...

Jee! Meilläkin. Oikeen Tukholmaan. :)
-elina

Saara kirjoitti...

Mekin lähdetään Ranskaan. Olipa hauska törmätä kaupungilla. Tuosta Tuomiokirkonkadun paikasta en ole koskaan kuullutkaan.

Karmiini kirjoitti...

Ai ovatko ne tosiaan eri firmaa? Listaa myöten kaikki on samaa molemmissa vohvelikahviloissa. Tämä saa sitten olla eka ja vipa kerta tuossa Tuomiokirkonkadun paikassa. Törkeetä tollanen toisen menestyvän kahvilan maineella ratsastaminen?!?

On se tosi jännää lähteä reissuun lapsen kanssa. Jo pieni junareissu kotimaassakin kun on suuri seikkailu ;) Täytyy miettiä aikatauluja ja pakkaamisia ihan eri tavalla. Ennen sitä nappas hammasharjan ja pikkarit kassiin ja hyppäs seuraavaan junaan. Kaikki on muuttunut. Sannamatilda uskon että kaksosien kanssa on aika paljon vielä haastavampaa kaikki lähteminen. Mietin usein, että mitenhän kaksosten äidit pärjää ja hattua nostan teikäläiselle! Sitten kun teidän parivaljakko on vähän vanhempi niin otatte jonkun oikein ihanan reissun kaikella tässä välissä säästyneellä rahalla jooko?!?

Ja Tukholma sekä Ranska varsinkin ovat oikein ihania kohteita. Hyvää reissua ystävät Elina ja Saara!