sunnuntai 20. toukokuuta 2012

Arvonta suoritettu!

Arpaonni suosi nimimerkkiä ety, Elina. Osoitetietoja kaipaillaan, jotta kassi pääsee kesäksi uuteen kotiin. Onnea voittajalle! Tippa linssissä luen ihania kommenttejanne. Erityisen paljon lämmitti Henna-nimisen entisen oppilaani kommentti. Kaikkea hyvää Sinulle Henna! Ja toki muillekin.

Minua sen sijaan suosi onni kun löysin ja sain omakseni lapsuudenkodin kaapista tuon ihanan äklönvihreän lasikulhon. Ja kun anoppi toi illalla ihanat juustokakut tuosta Hämeenpuiston Eurooppalaiselta ruokatorilta, joka on viikon ehdoton menovinkki!

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

eikö kuljo olekaan keltainen? tiedätkö että se on grapponiaa? en tiedä kirjoitinko oikein..

Peurankello kirjoitti...

Mie oon niin "kateellinen", kun teillä ja Hesassa on noita eri maiden ruokatoreja. Heti, kun meidän kävelykadulle tuli Saarenmaalta juustonmyyjiä ostin silkasta ihastuksesta. Oli se juustokin kyllä törkeän hyvää :)

ety kirjoitti...

jeeeeeee! ihan huippua! kassi tulee heti käyttöön, niin ihana se on. kaunis kiitos ja kevätmieltä espoosta!

Karmiini kirjoitti...

Anonyymi kyllä minä sanoisin, että limenvihreä. Värien määritteleminen ja näkeminen se muuten on hankalaa. Vaikka väreillä viestitään ja niistä puhutaan paljon, on väriä määrittäviä termejä tosi vähän?!?
Enpä tiennytkään astian nimeä. Kiitos tiedosta!
Peurankello sama juustomyyjä käy täälläkin torilla ja usein olen ostanut savugouduaa. Nami! Olisipa nyt pala kaampissa niin hakisin!
Ety kiva että arpavoitto on mieleinen. Vien sen huomenna postiin!

Liivia kirjoitti...

Minäkin näen kulhon limenä. Meillä on lapsuudenkodissa sama setti ja joskus sitä äidiltä pyytelin. Muttei anna, vaikkei käytä itse. Meitä taitaa olla liian monta haluajaa.

MMé kirjoitti...

Liivia minäkin varmistin siskolta, että tämä ei halua astiaa. Ei onneksi sovi heidän kotiinsa ;)
Kesällä tulen kylään teille?!?