torstai 12. huhtikuuta 2012

Salongissa


Onni on hyvä ja kiva kampaaja Anni! Pääsin tänää oikein yksin kampaajalle. Luksusta! Viime kerroilla on vauva ollut aina sylissä kiehnaamassa ja yltä päältä mustissa hiuksenpätkissä.

Ei haitannut, vaikka piti laittaa oikein herätyskello soimaan ja lähteä aikaisin liikkeelle. Kampaajani keittää aina hyvät kahvit ja jutellessa aika kuluu niin nopeasti ,että tuskin ehtii koskemaan tuohon houkuttelevaan lehtipinoon.

5 kommenttia:

sokerikorppu kirjoitti...

Eipä ole tullut toista yhtä kaunista kampaamoa vastaan! Harmi kun en asu Tampereella.

-tarjah- kirjoitti...

Edelliseen lisäten, hieno juttu, jos noin kauniissa kampaamossa vielä työskentelee kampaaja, joka osaa asiansa :) Itsellä on kampaaja, jolla ei ole ollenkaan noin kaunista, mutta taidoiltaan hän on huikea. Onnea sinulle onnistuneesta valinnasta!!

Anonyymi kirjoitti...

Hei!

Kuka tämä Anni on? Olen etsinyt ikuisuuden hyvää kampaajaa Tampereelta. Aina olen vaan pettynyt.

Heini

Peurankello kirjoitti...

Odotan tuota itsekin ;) Ystäväni on kylläkin taitava kampaaja, joten viimeksi sain kotona priimaleikkauksen. Inkivääri oli tosin paniikissa: "Ei äitiä saa leikata!!!" :)))

Karmiini kirjoitti...

Sokerikorppu miksi suurin osa kampaamoista on ikävän näköisiä, vaikka niissä varmasti työskenteleekin esteetikkoja? Kampaamon viihtyvyys on tärkeä seikka.

Tarjah tänäaamuna muuten leikkasin toista kertaa elämässäni jonkun toisen hiuksia ja huh kun se on vaikeaa. Nyt vauvan takatukka on lyhyempi, mutta lovinen kuin muurin harja.

Heini tämä kampaajani on Annin Salonki Hämeenpuistossa. Varoituksen sana että Annilla on aika vähän vapaita aikoja tarjolla. Liian hyvä kampaaja :)

Peurankello varmaan järkyttävä kokemus pikku Inkiväärille. Muistan kun siskon ja äitini kanssa värjäilimme hiuksia ja siskon pikkytyttö oli suorastaan hädissään tästä kummallisesta tapahtumasta ja vannotti että "no ukille ei saa laittaa päähän lasvaa"