keskiviikko 4. huhtikuuta 2012

Mono-ostoksilla
Haluaisin Dr Martensit. Ihan sellaiset mustat. Nettikaupassa törmäsin myös tällaisiin vaihtoehtoihin. Aika villejä! Muistan, että yhdellä tytöllä meidän luokalla yläasteella oli vihreäkukalliset maiharit. Ne oli ostettu Tampereelta Kenkä Revosta ja niitä ihmetteli koko Seinäjoki. Ja kengät olivat maksaneet 500 markkaa, mitä ihmeteltiin yhtä paljon kuin kenkiä.

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kenkä-Repo oli tiukkaa asiaa 90-luvun Tampereella! Mun rankimmilla kavereilla oli Martensit jo ala-asteella. Mä en saanut, kun ne oli niin kalliit. Ja koska en osannut päättää, olisko kengät paremmat steel capilla vai ilman.
t. TV-tutkija Helsingistä

Karmiini kirjoitti...

Kenkämuistoja :)
Jotenkin tuon Kenkä-revon gloria on lässähtäny viime aikoina. Enään se ei ole ollenkaan niin kuuma. Noi keskimmäiset on ihan ku Barbien Martensit. Jotenkin ne on ällöttävät mutta ihanat.

HM kirjoitti...

Heh, mullakin oli yläasteella Martensit. Ne piti käydä ihan Helsingistä saakka hakemassa, kun ei vielä myyty Kenkärevossa. Teiskon pienellä yläasteella niitä pilkattiin keilapallon näköisiksi. Siis siihen saakka kun niitä oli kaikilla muillakin.