torstai 9. helmikuuta 2012

Karmiininpunainen borsch-keitto


Punajuurta
Porkkanaa
Sipulia
Valkosipulia
Valkokaalia
Lanttua
Kasvisliemikuutiota
Viinietikkaa
Oliiviöljyä
Laakerinlehtiä
Valkopippuria
Suolaa

Päälle nokare turkkilaista jugurttia!
Hyvää, terveellistä, helppoa, halpaa ja mikä parasta: kauniin väristä!

2 kommenttia:

Mantelikakku kirjoitti...

Olen yrittänyt rakastua punajuureen, mutta ei vielä onnistunut:(....mutta mikä parasta, AIVAN MAHTAVAN VÄRISTÄ!:)

HannaKarmiini kirjoitti...

Voi harmi että punajuuri ei maistu. Se on varsin monikäyttöinen raaka-aine. Työkaveri oli muuten kerran tehnyt suklaa-punajuurikuivakakkua ja se oli törkeen hyvää. En olis uskonut maistamatta!