torstai 19. tammikuuta 2012

Vauvanvaatteen tuunausvinkkiParit kivat potkarit olivat salaa jääneet pieneksi, henkselit eivät enää yltäneen kiinni. Siispä leikkasin niistä henkselit pois ja ompelin vyötärölle leveän kaistaleen venyvästä resorikankaasta. Nyt on helpot pukea ja riisua ja käyttöikä pitenee. Eikä sukat lennä jaloissa potkutellessa!

7 kommenttia:

Peurankello kirjoitti...

Hih, olipas veikeä idea. Pidin pitkään noita leveäresoripöksyjä, kun ne olivat niin sopuisat pukea;) Ihanaa valoa ja väriä siellä. Täällä on ollut myös iloittelun päivä. Inkivääri sai kauan odotetut puiset keittiöjutut, leikattavan puukakun ja hedelmäkorin. Siis ihan huippuja sanoi Lauri 8v., ajattele hänkin innostui niistä:) Otin kuvia ja täytyy pykästä niistä postaus. Voimia sinne iltatouhuihin!

Karmiini kirjoitti...

Ai pitääpä heti mennä kurkkaamaan, joko olet ehtinyt dokumentoida uudet köökkileikit. Leveäresoripöksyistä ei muuten, kuten taisit joskus mainita, meinaa päästä irti. T. Mammahousuissakulkija

hoppu design kirjoitti...

Wau, mahtava yksinkertainen vinkki!!!
saara

ullamaj kirjoitti...

hei vau, mahtivinkki! Astrid ja sen äiti kiittävät!

Karmiini kirjoitti...

Juu singerit laulamaan vaan!

HM kirjoitti...

Vau, hyvä idea! Tuon kun olisin tajunnut aikanaan. (no, ehkä seuraavan kerran sitten, vaikka olen kyllä tosi tunari ompelukoneen kanssa) :)

Karmiini kirjoitti...

Seuraavalle sitten. Laita vinkki korvan taa jemmaan, HM.