keskiviikko 14. joulukuuta 2011

Laiskaa joulunalusta
Yleensä olen tunnettu ripeydestäni, mutta nyt tuntuu että käyn jotenkin hitaalla. Ei tuo vauvanen kaikkea aikaani vie enkä minä ole mitenkään kamalan väsynyt, vaikka yöt välillä vähäunisia ovatkin.

No tulee se joulu silti vaikka kaikille ei olekaan (huolella mietittyä ja kauniisti paketoitua) lahjaa, koti ei kiillä ja koristeet on melkein vielä kaikki laatikoissaan. En muuten ole juonut vielä ainuttakaan glögiä tai syönyt yhtäkään joulutorttua, vaikka yleensä tässä vaiheessa joulukuuta niihin on jo varsin kyllästynyt! Onneksi päästään valmiiseen joulupöytään. Odotan innolla joulua!

2 kommenttia:

eilen tänään huomenna kirjoitti...

Siellä taitaa olla jotakuinkin samanikäinen vauva kun meillä? (viikonloppuna tulee 4kk) JA meno ainakin on samanlaista.

Jotain jää vallan tekemättä, jotain tulee tehdyksi paremmin kuin koskaan! Olen ollut hämmästynyt siitä, että vaikka jouluvaloja ei ole saatukaan laitetuksi, niin kaikkien joululahjat on paketoitu ja mielestäni paremmin mietittyjä kuin koskaan! Johtunee siitä, että luulin, etten saa mitään hankituksi vauvan kanssa ja aloitin jo lokakuun alussa!

Nautinnollista joulunodotusta. Ensi vuonna onkin vielä vaikeampaa tehdä ne lahjat, kun pitää tehdä lapselta salaa. Nyt on voinut vauva kölliä vieressä, kun äiskä paketoi.

Peurankello kirjoitti...

Just tulin tuolta pakettipajasta kahveelle ja katsoin sinun ihanaisia paketteja. Mie kävin kenkäkaupasta muutamia laatikoita ja päällystän ne kankailla:)Myös vuoden varrelta on jäänyt useampi paperikassi (kuten sullakin:), joihin voi lahjat mukavasti sujauttaa. Lahjapaperia on vain yksi rulla, sekin Inkiväärin väen vängällä haluama. Pakettikortit leikkasin vanhoista kirjansivuista, sekin Salomin aarteet -kirja oli kirppiksen Ota mukaan -laarista. Saan kait kiksejä, mitä edullisemmin ja ekologisemmin pääsee. nimim. lahjapaperin vieminen sekajätteeseen tuntuu kurjalta