tiistai 1. marraskuuta 2011

RauhallisempaaPunaiset ruusut tulivat hauskoilta naapureiltamme. Samanlaiset vien seuraavalla kerralla vyöhyketerapeutille, sillä vauvan maha on ollut hoitojen jälkeen parempi! Kaksi ensimmäistä kertaa vauva huusi kuin pistetty, kaksi jälkimmäistä hän on melkein jopa näyttänyt pitävän käsittelystä. Hieronnan lisäksi terapeutti määräsi minulle uuden ruokavalion. Nyt saa muun muassa makean syöminen loppua. Ja makeaahan on tullutkin syötyä! Vieraita on käynyt parhaana päivänä kolmet ja kaikien kanssa on kahviteltu ja herkuteltu.

Kiitos ihana Peurankello hurmaavasta paketista! Odotan hetkeä, jolloin saan laittaa ompelukoneen laulamaan. Paketin punainen kuori ilahduttaa vauvaa, joka katselee sitä silmät suurina ja henkeä haukkoen. Hänkin taitaa pitää punaisesta!

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kivaa kuulla että siellä on rauhallisempaa:) Herkkulakko tekisi hyvää itsellekin, vaikka en enää imetä:)

Peurankello kirjoitti...

Voi kiitos<3 Värirakkauden tyttö on varmaan perinyt äidiltään:) Upeaa, että hänen masunsa on parempi. Herkuista pidättäytyminen on hankalaa, kun saa nauttia kahviseurasta. Minua on auttanut pähkinät, esim. ne kiemurapähkinät...en muista nimeä.Kahvin kanssa ne ovat hyviä, samoin kuin se uusi pehmeä rahka marjoilla ja rouhitulla pähkinäsekoituksella. Ihan perusaaumupala ja joskus kahvin kaverinakin.

Peurankello kirjoitti...

Vielä lisäys: kyllä mami tarvitsee itsensä hellimistä, joten liian spartalaiseksi ei kannata mielestäni ryhtyä. Mielihyvä heruttaa maitoakin. Tosin mielihyvää tulee varmaan siitä kun on kevyt olokin:)