keskiviikko 26. lokakuuta 2011

AjeluitaTyttöparalla on aika lailla mahavaivaa. Kärrytellessä tulee hyvä ja pitkä uni, joten joka päivä teemme useamman kärryretken. Tampereen kadut käyvät entistäkin tutuimmiksi. Tänään mennään toista kertaa vyöhyketerapiaan. Voi kunpa se auttaisi pientä!

10 kommenttia:

Hannastiina kirjoitti...

Voi pientä, toivottavasti vyöhyketerapia auttaa. Meillä auttoi Kupla Stop apteekista. Muut samaan vatívaan olevat aineet oli täysin tehottomia mutta tämä toimi.

Paula kirjoitti...

Tutun näköisiä katuja. Piipahdimme viime kesän reissullamme myös Tampereella, joten tunnistin paikat heti kuvista.

Toivottavasti vyöhyketerapia auttaa pienen mahavaivoihin!

Peurankello kirjoitti...

Oi voi, meidän esikoinen poti 3kk:( Kiikkustuoli tuli tutuksi ja siinä lepäsi vaavi ja myös mami. Muuten unet olivat katkonaisia. Voimia sinne ja paketti lähtee huomenna:)

sanna matilda kirjoitti...

Vähänks ollaan samiksia, kun meilläkin on vaunuverhona pallohuivi! Onko toikin Pieces-merkkinen, näyttää ainakin samalta? :) Pidetään räpylät pystyssä, että vyöhyketerapia auttaa, tai edes Cuplatonit tai Kupla Stopit!

Liivia kirjoitti...

Vauva on vielä niin pieni, etten kyllä vielä huolestuisi. Nukkuu sentään vaunuissa, meidän tapauksen olisi saanut kärrätä Tampereen ympäri, eikä mitään unta. Huusi kuin syötävä kun vaunuihin laitettiin, eikä lopettanut vielä parinkaan tunnin päästä. Yleensä työnsinkin tyhjiä vaunuja ja vauva oli rintarepussa, ainoa paikka missä nukkui. Oi aikoja:)

Me käytiin 20 kertaa vyöhyketerapiassa, eikä mitään vaikutusta. Terapeutti sanoi, että vähintään 50 kertaa lisää tarvittaisiin, että saattaisi auttaa. Niin vaikea tapaus oli meillä. Lopetettiin siihen kun rahatkin loppui, ja se terapia oli yhtä tuskaa kun vauva inhosi sitä. Lapsi alkoi nukkumaan puoli vuotta myöhemmin, 1,5-vuotiaana, ja voihan tietysti olla että se auttoi viiveellä.
Toivon, että teillä apua vähemmällä!

Viljamin Puoti kirjoitti...

Vauvan masuvaivat eivät ole mukavia, mutta joskus niistä voi seurata jotain ihan odottamatonta. Meillä Viljamin masuvaivojen vuoksi kannoin häntä kaksi kuukautta joka yö kahteen asti yöllä. Sitten joku yö olin tarpeeksi väsynyt ja "hullu" toteuttamaan idean omasta kestovaippayrityksestä. Ja nimeksi tuli - mikäs muukaan kuin Viljamin Puoti :)

Karmiini kirjoitti...

Vaikea sanoa minkä ansiosta, (terapian, uuden ruokavalioni, Cuplatonin?) mutta eilen ja tänään vauvveli on ollut rauhallisempi ja yökin oli melko unekas! Huoh!
Ihana vyöhyketerapeuttimme on erikoistunut vauvojen koliikkiin ja häneltä on tullut paljon hyvää neuvoa. Kiitos teillekin kannustavista kommenteista, ystävät! Ihanaa viikonloppua!
Hannastiina on Kupla Stop ja Cuplaton eri aineita?
Sannamatilda tuo huivi ei ollutkaan minun värini, joten päätyi muihin tehtäviin.
Paula Tampere on kiva kaupunki! Tervetuloa uudelleen!
Peurankello ihanaa saada paketti! Tuskin maltan odottaa!!!
Liivia 1,5 vuotta huutoa mahtoi olla rankkaa. Huh huh!
Viljami ei mitään niin pahaa etteikö jotain hyvääkin siis!

Liivia kirjoitti...

En edes muista, mitä tänne kirjoittelin. Ja kun nyt luin tuon oman tekstini, niin pyydän anteeksi. Innostuin muistelemaan omiani, enkä kovin kannustavasti.
Meillä ei ollut huutoa juuri ollenkaan, vauva oli aina varsin tyytyväinen kunhan sai olla pystyasennossa. Mutta nukkumaan ei olisi mennyt, vaakatilaan. Silloin kyllä huusi ja loputtomiin. Koliikkia meillä ei ollut, joten ihan joku eri asia siis kyseessäkin.
Oikeasti kaikesta unettomuudesta huolimatta, tuo aika oli elämäni onnellisinta. Eikä mitenkään jälkikäteen sanottuna, vaan tuntui siltä silloinkin:)

Hyvä kuulla, että siellä homma rauhoittunut!

Karmiini kirjoitti...

No on sekin hankalaa jos ei voi laittaa lasta makuulle! Siinä on sillon aika kiinni toisessa. En minä yhtään pelästynyt älä huoli! Ja ihana kuulla että muistelet vauva-aikaa kuitenkin onnen aikana!

Anonyymi kirjoitti...

Hei! Yleensähän puhutaan kolmen kuun koliikista, ja meillä esikoisella se loppui just tasan sinä päivänä kun täytti 3kk :) Joten tsemppiä ja jaksamista paljon, toivottavasti teilläkin pian helpottaa!