maanantai 5. syyskuuta 2011

Mustamaalausta


Jalat on siis turvonneet melkoisiksi palleroiksi. Varvassandaaleilla ei enää tarkene. Äiti toi halpakopioCrocksit. Niillä se on nyt sitten viimeiset viikot kuljettava kun ei mikään muu mahdu. Liimasin kenkien reikien päälle nappeja ja suihkautin päälle mustaa spray-maalia. Vanha tummunut pärekoppa ajautui myös mustaan maalisuihkuun. Siihen tulee valkoisia kanervia parvekkeen pöydälle.

9 kommenttia:

blanc kirjoitti...

voi kroksit:) on ne varmaan mukavat, mutta ilman tuota tuunausta (hauska ja hyvin naamioitu) aiheuttavat kyllä melkoista kipua silmissä ;)

omistan samanlaisen pärekorin ja olen aika ajoin harkinnut sen maalaamista. toistaiseksi en ole kuitenkaan malttanut, vaikka kuviesi perusteella lopputulos on kyllä tosi hieno.

b

Helmi kirjoitti...

Hyvin tuunattu ;)

Norppis kirjoitti...

En edes tunnistanut krokseiksi!
Aivan ihanat! Ja taivaalliset jalassa...

minja kirjoitti...

Samaa mieltä kuin ensimmäinen. Nuo on kyllä hienot!

Minä maalasin viime viikolla pärekorin, sellaisen ison ja myöskin mustaksi. Se on meidän klapikori ja siitä tuli aika kiva mustana!

Tiinakaisa kirjoitti...

No eipä noita rokseja kauaa enää tarvi käyttää. Ja kelpaahan noilla! Muakin alkoi kans houkuttaa takkapuupärekorin mustamaalaus..

Anu kirjoitti...

Mun on kyllä hyvin vaikea kuvitella sua hiihtämässä crocseissa pitkin Tampesterin katuja :)

Karmiini kirjoitti...

Kyllä kuulkaa crocsit on mukavat jalkineet! ...mutta en silti meinaa näissä kulkea jatkossa, kaverit älkää pelätkö. Vaikka toisaalta onhan mulla tuulipukukin, kokomusta ja jokasäänkestävä ja oi niin mukava sekin!

sanna matilda kirjoitti...

Joo, jos sulta jo tuulipukukin löytyy, niin seuraava hankinta on sitten pitkä sadetakki ja kumpparit! Että nääs tarkenee lykkiä kärryjä kaatosateessa. Paitsi että teillähän on se partsi. Damn, oon kade. Meillä ei ole, joten olen opettanut vaavit edes yksiin sisäpäiväuniin/päivä...

Karmiini kirjoitti...

Sannamatilda mulla on jo pitkä sadetakki, Nanson kaakeli. Ja kumpparitkin on, punaset! Eli kaikki tarvittava löytyy, vauva tänne vaan! Parveke on kyllä kiva. Täytyis hommata parvekerattaat sinne. Jos jollakulla on ylimääräset rämpäärattaat niin tarjotkaapa!