maanantai 26. syyskuuta 2011

Geisha-omput


Kaiverra ompusta siemenkota pois ja laita koloon pari palaa Geishaa. Toki joku muukin suklaa varmaan sopii. Kypsennä uunissa. Kyytipojaksi vanilijasoosia, jätskiä tms. Ei voi olla helpompaa! Kiitos omena-ja luumulähetyksestä Tiinakaisalle ja hänen tuottelijaille puilleen!

7 kommenttia:

Aniliini kirjoitti...

Oijoi, kuulostaa todella herkulliselta! Kiitos vinkistä, täytyykin kokeilla!

tarjah kirjoitti...

Ei oo totta, miks ei kukaan ennen ole kertonut että näin voi tehdä??

Tiinakaisa kirjoitti...

Eipä kestä! Saat ajankuluksi ainakin pureksia hetelmiä ;)

Paula kirjoitti...

Hei, hyvä idea! On muuten ollutkin mielessä tehdä uuniomenoita. Tässähän ois ihan uusi hauska versio.

heta kirjoitti...

Hui! Omenoita ja suklaata?! Niin villiä, että pakko ehkä kokeilla.

Tsempit sinne!

Anonyymi kirjoitti...

Hei! Olen seuraillut usein hienoa blogiasi!
Omenasuklaa juttu näytti niin hyvältä ettäon pakko koekilla itse viikonloppuna, kuin kauan omenat olivat uunissa?

T. serkun tyttö :)

HannaKarmiini kirjoitti...

Kyllä tästä ei enää jälkkäri voi helpommaksi muuttua. Omput oli uunissa 150c noin puoli tuntia muistaakseni. Lirautin vähän vettä astian pohjalle että eivät kuivu. Hauskaa että serkun tyttö seuraa blogiani. Annapa joku vinkki, kuka heistä olet?!?