perjantai 19. elokuuta 2011

SuursiivouspäiväKun olen pyyhkinyt pölyt, saan avata tietokoneen, imuroinut niin keitän kahvit, pessyt lattiat haen kukkia kaupasta. Sitten otan naistenlehden ja pötkäkähdän sohvalle puhtaankiiltävässä kodissani. Naapurissakin siivotaan niin että maalit irtoaa.

5 kommenttia:

RUMBO kirjoitti...

Kiitos inspiksestä, aloin kans siivoamaan. Vaikka koko viikon oon yrittänyt sitä tehdä, mutta eipä tässä sirkuksen keskellä pysty edes puolta tuntia siivoamaan rauhassa.

oon nyt aikas turhautunut tähän sekasotkuun ja listasin miehelle tekemiset jotta saamme jotain järjestystä tähän kaaokseen(vaatii miehen apua eräisiin juttuihin). Mutta tiedän että kun se tulee reissusta, se ei pidä mun listaa minään, vaan on muka tärkeämpiäkin juttuja tehtävänä.

Sorry että tulin tänne turhautumaan.'

Ihanalta kuullostaa, köllähdä vaan vattaan viereen maate kera hyvän lehden.

blanc kirjoitti...

kuulostaa hyvältä suunnitelmalta :)

maijanmaja kirjoitti...

Ah, juuri noin mäkin usein toimin. Pieni porkkana auttaa kummasti. Eikä ne kukat kyllä näytä kivoilta sotkuisessa kodissa.
Mukavaa äippälomaa, nauti ny!

Juno kirjoitti...

hei vaan! perjantaina vietin työpäivän lukemalla blogisi alusta loppuun eli siis lopusta alkuun ja tänään tein moussakaa reseptisi mukaan ja teen kyllä toistekin. jes :)

Karmiini kirjoitti...

Hauska kuulla Juno. Taisi olla töissä hiljaista :)